Jumat, 02 September 2016

Liten hund avler : Whippet, Leketøy Poodle, Miniatyr Pinscher, Basenji, West Highland White Terrier, Tibetansk Terrier, Bedlington Terrier

Whippet hunderase


Hvis du leter etter en hund som er hengiven, mild, sporty, holder seg ren og jobber veldig bra på banen og/eller i utstillingsringen samtidig, så pisket er perfekt hunden å legge til din familie. Han er en utmerket vakthund, godt med barn, og ser svært elegant, som også gjør ham en fin utstillingshund. Han viser en rolig temperament, selv om han kan være litt nervøs da tatt til merkelige steder.

Størrelse: Den ideelle høyden for den mannlige Whippet er 18 ½ i og ideelle høyden for den kvinnelige Whippet er 17 ½ i.

Historien og origin: ser pisket, det er ganske åpenbart at Greyhound står for halvparten av denne rasen make-up. Det er imidlertid en uenighet om han var korslagt med en skrekkelig, en Faraohund eller noen andre importerte hund. Whippet er viden kjent og populær i Storbritannia siden starten av århundret og ble utstilt i Crufts så tidlig som 1897. Fem år senere ble rasen gjenkjent av britiske Kennel Klubben. Denne rase er også populært i USA, der standarden gjør det mulig for en litt større hunden. En flott følgesvenn og en populær viser kandidat, er denne rase også designet for racing og løpe, der han gjør svært godt.

Fôring: Anbefalt fôring for i Whippet ½ -1 kan (13,3 oz størrelse) av høy kvalitet kjøtt produkt med kjeks lagt i samme del av volumet eller 1 ½ cupfuls tørr mat.


Øvelse: Denne rase er ettall av det hurtigst hundene som finnes i dag. Han er en kjøre på 35-40 miles i timen. Han kan enkelt tilpasse leilighet lever så lenge han får masse energisk morsjon.

Helsevesenet: til tross for sin fine utseende, Whippet er en sterk og sunn hund. Han må være holdt indoors og holdt ut av trekk.

Grooming: Denne rasen vanligvis krever minimalt Stell, men halen må vanligvis være ryddet når du utfører i utstillingsringen. Tennene bør skaleres regelmessig og neglene trenger regelmessig klipping.


Leketøy Poodle hunderase


Det leketøy Poodle er en personlighet som er full av morsomme. Han er lydige, intelligent, kjærlig, og har en lang levetid. I Storbritannia, har denne rase vist seg å være en tøff konkurrent i lydighet konkurranser. Han liker også å spille i vann. Denne rase er svært populært i utstillingsringen der han frimodig viser tradisjonelle løve klippet. Denne hunden krever en kresen metode i hjørnetann skjønnhetsbehandling som noen eiere og handlers hevder at han er det vanskeligste rasen å forberede utstillingsringen. Han er en følsom hunden det er ikke ideelt å bli barnets pet og får støyende når venstre ukontrollert.

Størrelse: Den perfekte høyden for det leketøy Poodle skal under 11 in på skulderen og veier ca 5-8lb. Han har en veldig liten kropp og en krøllete ingen-shedding belegge.

Historien og origin: The Poodle var opprinnelig en raggete vakthund samt en god Gjenerverve og beskytter av sau. Denne rasen opprinnelse ligner til det irsk vann spanjol. Sin felles forfedre er fransk Barbet og ungarske vann jakthund. I motsetning til hva mange tror, er denne rase ikke utelukkende fra fransk opprinnelse. Poodle faktisk oppsto i Tyskland som en vann retriever, som står for hans kjærlighet til vann. Ordet Poodle kom fra det tyske ordet "pudelnass" eller Dam. Denne litt stor og robust rase, som er det Standard Poodle, utviklet det Miniatyr Poodle og det leketøy Poodle. Det leketøy Poodle er populær i England siden Prince Rupert Rhinens kom å Charles I i kamp og medbringes hans Poodle. Hunden vant hengivenhet til Marie Antoinette som mange mener for å være den som oppfant ideen om løve klippet tilsvarer uniformen til hennes hoffmenn. I dag, er det leketøy Poodle en meget populær hunden i USA.

Fôring:
Foreslo fôring for denne rase er 1/3-1/2 kan (13,3 oz størrelse) av høy kvalitet kjøtt produkt med samme mengde kjeks lagt eller 1-11/2 cupfuls fullstendig tørr mat.

Øvelse: Det leketøy Poodle elsker en hyggelig ball spillet i gården, lydighet trening eller en fin joggetur i parken.

Helsevesenet:
The leketøy Poodle er utsatt for øret problemer, nervøsitet og felles misdannelser. Hans tenner trenger en vanlig skalering.

Grooming: Riktig utstyr til bruk i grooming det leketøy Poodle er en wire-pinners pneumatiske pensel og en wire-toothed metall kam. Han må være børstet og kjemmet daglig. Selv om løve klippet er nødvendig for utstillingsringen, gå mange leketøy Poodle eiere vanligvis for mer naturlig lam klippet. Lære hvordan å klippe din leketøy Poodle kan være litt av en utfordring, og mange eiere ty til å ta høy vedlikehold hunden til en profesjonell groomer. Det leketøy Poodle må groomed hver 6 uker.

Miniatyr Pinscher hunderase


Det Miniatyr Pinscher, også kjent som MinPin har blitt kalt "Kongen av leketøy." Han er strenge, uredd, intelligent, varsling, lett å passe, og en fantastisk familiehund. Han er en stor pet som er ideell for leilighet bolig, husk at han kan være veldig bråkete. Han kan være en dominerende og temperamentsfull rase. Han har en kompakt og muskuløs kropp med ører det enten beskjæres eller uncropped, en forankret hale og en svært kort, blank og shedding belegge. Han har også en attraktiv hackney gangart som går langs som en grasiøs liten hest.

Størrelse: Denne rasen står på ca 10-12 i på skulderen og veier ca 8-12lb.

Historien og origin: Det Miniatyr Pinscher har eksistert siden tidlig 1800-tall. Denne rase stammer fra Tyskland, er ikke en miniatyr Doberman, men er faktisk en egen rase med Skrekkelig begynnelse. Noen mener at det Italiensk Greyhound og Dachshund bidro å dens. Denne rase oppnådd sin stamtavle status av Pinscher-Schnauzer klubben i 1895. Når brukes som en ratter, er han nå en praktfull kameraten hunden.

Fôring: Anbefalt mate for det Miniatyr Pinscher er om ½ kan merkede meaty produktet (13,3 oz størrelse) med lik mengde kjeks lagt eller 1-1 ½ cupfuls av høy kvalitet tørr mat.

Øvelse: MinPin trenger mye mosjon og vil gjerne gjøre det selv i en romslig gårdsplass eller eskorte hans eier på en lang tur eller kjøre.

Grooming:
Denne rase har en belegge det krever nesten ingen vedlikehold, selv om en vanlig pensel og gni ned med semsket skinn skal holde det rent og skinnende.


Basenji hund rasen


Hunden Basenji går mange navn, noen som inkluderer belgisk Kongo Dog, Bongo Skrekkelig, Kongo Bush hunden, Zande hunden og Kongo Skrekkelig. Hva gjør denne rasen spesielt er at han er det bare rasen som har nei bark. Men enn fraværet av bark, denne rase ville klynke og knurring som andre hunder, og kan uttrykke sine følelser med en unik yodel eller chortle lyd. The Basenji har en stemmebånd. Men antas det at de siste tusenvis av år i trening å jakte spillet stille kan forklare sin karakteristiske stillhet. Likevel, denne rase er anerkjent for sin milde natur og kjærlighet til barn. Han er svært nysgjerrige, rampete, ikke har noen utholdende lukt, og tilpasningsdyktig mest klima. Han kan være skeptisk rundt fremmede liker ikke regn. Han har flere bedende funksjoner, inkludert hans curling hale, høy sett og ligger én side av ryggen, pannen rynket som gir ham en bekymret se og hans vane å vaske med labben hans ligner på en katt.

Størrelse: Den ideelle høyden for den mannlige Basenji er 17 in på skulderen mens den ideelle høyden for den kvinnelige Basenji er 16 i. Den ideelle vekten er 24lb for mannlige og 21lb før kvinnen.

Historien og origin: denne type rase har blitt avbildet i mange utskjæringer i gravene til faraoene. Det sies at disse hundene ble brakt som verdifulle gaver av reisende fra den nedre delen av Nilen. Rasen forsvunnet nesten fra offentlig skue under egyptiske antikken til midten av 1800-tallet, da the Basenji ble igjen oppdaget av utforskere i Kongo og Sør-Sudan.

Fôring: Anbefalt mate for Basenji er ca 11/2-2 bokser med kvalitet hunden næringen (13,3 oz størrelse) med tilsvarende beløp for kjeks eller 3 cupfuls tørr mat. Denne rasen vil også nyte en sporadisk porsjon grønne grønnsaker. I tillegg the Basenji er en gress eater og nok av friskt gress.

Øvelse: Denne rase er en veldig bra jeger og har en tendens til å sette på ekstra vekt mindre han får masse mosjon. Han er utrettelige, flåten-footed, og elsker å ta stamgjest gå og kjører. Han er en innendørs hund som ikke bør settes i en utenfor kennel. Han ville elske å bare slappe av ved siden av deg og ligge i et hjørne. Han er en stor leilighet hunden så lenge han får nok mosjon.

Grooming: En hund hanske anbefales å oppbevare frakken i god stand.

West Highland White Terrier hund rasen


West Highland White Terrier er en søt, hardfør liten hund som er relativt lett å trene. Denne rase har fått en enorm popularitet de siste årene på grunn av sin attraktive generelle utseende, særlig frakken som er en av rasens mest slående funksjoner. Hans søte og praktisk størrelse, med sin fantastiske sportslige instinkt gjør ham egnet for by eller land levende. Han får godt med barn og annet hundene som gjør ham en praktfull slekt hunden.

Størrelse: Den gjennomsnittlige størrelsen på en sunn voksen Vest Høydepunkt Hvit Skrekkelig er ca 11 i. Det er ingen bestemt vekt standarden for rasen i USA eller Storbritannia.

Historien og origin: første Vest Høydepunkt Hvit Skrekkelig klubbene ble dannet i 1905. Dette er også det samme året når arter like Skye Terrier og Cairn Terrier som var i fortiden var klassifisert som små Highland arbeider skrekkelig fått sitt eget personlige status. Det synes imidlertid at i slutten av 1800-tallet, bodde det en hvit Scottish Skrekkelig navn Scottie, en stamme som ble oppdrettet av oberst Malcolm av Poltalloch der navnet Poltalloch Skrekkelig var avledet; de ble også referert til som Roseneath Skrekkelig.

Fôring: Anbefalt mate for West Highland White Terrier
er ca 1-11/2 bokser kvalitet kjøtt produkt med ekstra kjeks på samme volumprosent eller 3 cupfuls av høy kvalitet tørr mat. Han ville elske en annen benmarg eller hogge benet; Denne hunden elsker å grave, vanligvis gjenopprette en lang-kastet mye-likte bein.

Øvelse: Han kan lett bli vant til byen eller landet levende og være fornøyd enten innendørs eller inne en kennel. Han vil imidlertid være lykkeligste som en innendørs pet å løpe rundt i huset og får nok sjanse tas for en gå. Vær oppmerksom på at denne rasen ble opprinnelig brukt som arbeidende hund med jobben for å jakte badger og fox. Han er også en god ratter og nyter et livlig spill Ball.

Grooming: West Highland White Terrier er et godt valg for en familie som ønsker en aktiv og sunn hund. Men hvis du har en travel livsstil og har ikke tid til å bruke på stamgjest grooming, kanskje du bør tenke to ganger om får denne rase. Frakken må børstet og kjemmet hverdags. I tillegg må han frakken trimmet to ganger i året, spesielt i halsen. Straggly hår må fjernes fra ører og hale. Ideelt sett frakken bør være mer eller mindre 2 i lang med nakke og hals håret kortere.

Tibetansk Terrier hund rasen


Tibetansk Terrier er en av de 3 små tibetanske rasene. De andre 2 er tibetansk Spaniel og Lhasa Apso. Han er også nært knyttet til den tibetanske mastiff, som er en mye større hunden.

Tibetansk Terrier ser veldig mye som en liten Old English Sheepdog. I motsetning til hva navnet tilsier, denne rase er ikke en skrekkelig hele tatt og har ingen historie eller opprinnelsen til gå under jorden. Han var opprinnelig bred for å arbeide i gården i sitt eget land. Han er en svært attraktiv hunden med en raggete-aktig utseende. I tillegg er han en populær utstillingshund, samt et stort hus hund med en lykkelig og mild temperament.

Størrelse: Den perfekte høyden for en tibetansk Terrier mannlige er 14-16 i og ideelle høyden for tibetansk Terrier kvinnelige er litt mindre.

Historien og origin: The tibetansk Terrier ble oppdrettet i Englands klostre i Tibet å arbeide i farmen. Denne rase kom først til Europa på begynnelsen av dette århundret når både Lhasa Apso og tibetansk Terrier var kjent som det Lhasa Skrekkelig. Situasjonen ble ganske forvirrende til 1934 da britiske Kennel Klubben dannet Tibetan arter Association. Tibetansk Terrier er inkludert i det britiske Kennel Klubben nytte gruppe. De siste 25 årene, har rasen fått ganske mange fans og entusiaster.

Fôring: Det anbefalte beløpet av mate for tibetansk Terrier er ½ -1 kan høy kvalitet kjøtt med ekstra kjeks på samme beløpet av volumet eller 1 ½ cupfuls av en fullstendig, høy kvalitet tørr mat.

Øvelse:
Denne rase krever regelmessig mosjon. Han elsker et godt løp i gården eller en spasertur i parken.

Grooming: Frakken må børstet grundig hver dag for å holde den i god stand.

Bedlington Terrier hund rasen


Bedlington Terrier er en pen, hardfør liten hund som ser ganske lik et kort lam. Han er en god familie hund, oppfører seg godt, blir godt med barn og har kvalitetene til en førsteklasses vaktbikkje, som gjør ham en formidabel fighter hvis provosert. Han er veldig lett å trene og har blitt brukt i lydighet konkurranser. Rase Standard gjelder denne hunden som: "en grasiøs, smidig, muscular hunden uten tegn til svakhet eller grov. Uttrykket i hvile bør være mild og skånsom, men ikke sjenert eller nervøs. Når vekket, øynene bør gnisten og hunden se full av temperament og mot."

Størrelse: Den gjennomsnittlige høyden for rasen skal være ca 16 tommer på skulderen med en liten forskjell som er litt nedenfor for kvinner og litt over for menn. Den gjennomsnittlige vekten bør være mellom 18 til 23lb.

Historien og origin: mange tror at Whippet eller Greyhound spilt noen rolle i opprinnelsen til denne rasen. Også gir hans myke topknot en sterk teori at han deler et felles opphav med det Dandie Dinmont Skrekkelig. Han har lignende karakteristiske å noen Skrekkelig som eksisterte med tinkers i Rothbury skog, Northumberland under 1700-tallet. I 1820 ble en Mr. J. Howe Bedlington, Northumberland med en kvinnelig hund som heter Phoebe. Denne hunden ble gitt til en mann ved navn Joseph Ainsley, som parret Phoebe med en hund som heter gamle Piper. Phoebe og gamle Piper produserte unge Piper, første hunden som banet vei for det nye navnet "Bedlington" Skrekkelig. Det var år 1825 da systematisk oppdrett av Bedlington startet. Rasen ble først avslørt i utstillingsringen under 1860-tallet og første Bedlington Skrekkelig klubben ble dannet i 1875.

Fôring: Foreslåtte mate for denne rase er ¾-1 kan merke kjøtt kvalitetsprodukt (13,3 oz størrelse) med kjeks lagt i samme del av volumet eller 11/2 cupfuls tørr mat.

Øvelse: Ligner mest Skrekkelig, det Bedlington Skrekkelig er en veldig energisk og nysgjerrige hund som nyter en lang sikt eller en god ball. Men kan han enkelt tilpasse til leiligheten liv så lenge han får regelmessige turer.

Grooming: Det Bedlington Skrekkelig pels ikke kaster, som er en stor bonus for de som ikke har tid til å rense sine hus daglige. Den døde håret bo i pelsen til de er kammet. Frakken må trimmes regelmessig for å hindre floker. I tillegg bør han få en god børsting hver dag med et moderat stiv pensel. Bade ham altfor ofte vil svekke frakken. Hår i ørene bør regelmessig fjernes som kan gjøres ved å trekke dem med pinsett.

Related Posts

Liten hund avler : Whippet, Leketøy Poodle, Miniatyr Pinscher, Basenji, West Highland White Terrier, Tibetansk Terrier, Bedlington Terrier
4/ 5
Oleh