Kamis, 25 Agustus 2016

Liten hund avler : Affenpinscher, Boston Terrier, Chihuahua, Dandie Dinmont Terrier, Engelsk Cocker Spaniel, Papillon, Pomeranian

Affenpinscher hunderase


Affenpinscher er en sjarmerende liten rase med en nesten søte ape-lignende utseende. Prefikset 'Affen' er faktisk en tyske ordet for ape. I sitt hjemland er han ofte kalt Zwergaffenpinscher ('Zwerg' mening dverg.) Franskmennene har kalt det "mustached djevelen." Uansett, er han en tiltalende komisk liten hund, den minste av Schnauzere og Pinschers rasen. Han er flyalarm, mild, intelligent og kjærlig. Han er skeptisk til fremmede er alltid forberedt på å forsvare sine hjem som gjør ham en god ur.

Størrelse: Den gjennomsnittlige høyden for denne rase er ca 91/2-11 i. Hans gjennomsnittlig vekt bør være ca 61/2-9lb.

Historien og origin: Miniatyr Pinschers og Affenpinschers var før 1896 klassifisert som en enkelt rase. Imidlertid år på Berlin show ble det bestemt at lang-belagt variasjonen skal være kjent som Affenpinscher. Affenpinscher er en meget gamle tyske rase det ble avbildet av Jan van Eyck (1395-1441) og Albrecht Durer (1471-1528). Det er imidlertid noen kontroverser om hvor begynte sin opprinnelse, selv om hans nasjonalitet var aldri vært i tvil. Noen folk tror det å være relatert til Brüssel Griffon mens andre attributt Brüssel Griffon til Affenpinscher. En annen teori er at Affenpinscher er en leken versjon av det tyske grove-haired Skrekkelig, Zwergschnauzer. Uansett, ble denne fantastiske hunden anerkjent av American Kennel Club i 1936. Han ble introdusert i Storbritannia i 1975 og ble først vist på Crufts hunden viser i 1980.

Fôring: Anbefalt mate for denne rase ville være 1/3-1/2 kan kvalitet kjøtt produktet (13,3 oz størrelse), med kjeks lagt i samme del av volum; eller 1-11/2 cupfuls av høy kvalitet tørr mat. Når fôring dette tørr hundemat, sørg for at han har en god tilførsel av vann.

Øvelse: Like høyst leketøy hundene, han vil være fornøyd med en kort spasertur rundt i parken, men vil gjerne gå du deg hvis det er til din fornøyelse.

Grooming: Regelmessig børsting vil holde frakken i god stand, samt alle normale grooming vaner av høyst hundene.

Boston Terrier hund rasen


Det Boston Skrekkelig er en livlig og attraktive amerikaneren rase av hunden. Det er forståelig, trainable, og gir en herlig følgesvenn som er alltid klar for en spasertur eller en lekent med sine eiere. Imidlertid oppnå ønsket markeringene kan være en Vis aspirantlands mareritt, og kvinner forlange ofte en cesarean avdeling når fødselen (whelping). Disse dyrene vil ikke nå mer enn 25 pounds i vekt.

Kort historie: Det Boston Skrekkelig, noen ganger kalt "American Gentleman" kan spore sin avstamning fra mating av en crossbred Bulldog/Skrekkelig kalt dommer, som ble importert til USA fra Storbritannia i 1865. I tid ble de engelske og Staffordshire Tøys Skrekkelig lagt til blandingen gjennom avl. Først var det kjent som Amerikaneren Tøys Skrekkelig, men som følge av protester fra andre Tøys Skrekkelig klubber, ble endret det Boston Skrekkelig etter byen stått for utviklingen.

Fôring: Et perfekt måltid for denne hunden ville være ½ til 1 kan (376g, 13,3 oz størrelse) merket, meaty produktet, med kjeks lagt i samme del av volumet. Eller du kan legge til 1 ½ cupfuls av en tørr komplett mat blandet i forhold til 1 kopp feed ½ kopp varmt eller kaldt vann.

Grooming: Må du penselen din Boston Terrier hver dag. I USA beskjæres ørene i noen stater i henhold til loven. Denne praksisen er ulovlig i Storbritannia. Også kaster pelsen aldri med denne hunden rasen.

Øvelse krav: Denne rasen trenger ikke noen bestemt øvelse diett, men selvfølgelig en vanlig sunn dose daglige turer er ideelt. Prøve å tilby ham mye ledig bevegelse som mulig, men igjen, det er ingen nødvendig tung bruk av trening som denne hunden må.

Chihuahua hunderase


Chihuahua er ansett å være verdens minste hunden, veiing fra 2 til 6 pounds. Han er observant, intelligent, intenst lojal og lidenskapelig, rimelig å holde og ytterst beskytter av huset sitt - som gjør ham en utmerket miniatyr vakthund. Og fordi han er en liten hund, han får lett godkjenning av mange utleiere; Derfor er han perfekt hunden å eie for de som bor i leiligheter og små hus.

Voksen Chihuahua tar normalt et par uker før han viser sin sanne personlighet, som holder hans eier under forsiktig observasjon. Noe Chihuahuas gi sine eiere et inntrykk av at de er sjenert, selv om hva de egentlig gjør er størrelseshåndtak opp deres eier å se som en av dem er å være leder i hjemmet.

Kort historie: The Chihuahua fikk sitt navn fra delstaten Chihuahua i Mexico hvor han antas å være hellig hunden av inkaene. Det er en teori om at Chihuahuas ble sint liten hundene som bodde i hull i bakken, som kan godt konto for deres tilbøyelighet til klynge sammen i hver varm nook og cranny.

Fôring: Chihuahuas trenger bare en liten del av mat i hvert måltid. Kravet om en liten Chihuahua bør være 2-3oz av kokt kjøttdeig en høykvalitets merke av hundemat, sammen med en håndfull valp kjeks. Disse hundene gjøre best på 2 eller 3 små måltider i stedet for 1 store daglig fôring. Større størrelser Chihuahuas er kjøpedyktig spise opp til ½ kan (13,3 oz størrelse) av høy kvalitet hunden næringen eller den tilsvarende delen av hjemmelaget hundemat, og en håndfull kjeks.

Øvelse krav: i motsetning til hva mange tror, Chihuahua er klar og kunne gå så langt som de fleste eiere ønsker, men han ikke vil objektet til en annen tur i en handlekurv heller. Han får mesteparten av sin behøvde morsjon kjører i huset som han spiller. Det faktum at han bare krever moderat trening gjør denne hunden et stort utvalg av pet for eldre.

Grooming: Chihuahua burde være groomed med en myk børste. En gni ned med en hanske eller våt håndkle gjør frakken skinne. Hans spiker må trimmes regelmessig og ørene nød til å oppbevares feilfri.

Helsevesenet: denne hunden er ikke så sårbare som man kanskje kunne tro, men han liker ikke kaldt og setter pris på en tykk avdekker å oppbevare seg varm utendørs. Han er absolutt ikke designet for kennel levende. Vær forsiktig med sin molera, en liten åpning på toppen av skallen. Hans molera, ulikt det av menneskelig barnet, kan aldri fylles og et slag på hodet kan være dødelig. De har også en tendens til å skjelve.

Dandie Dinmont Terrier hund rasen


Selv om en gang populær jaktferdigheter badger og fox, holdes nå Dandie Dinmont som en husoldning pet. Men billettpris de batter lever inne som en enkelt pet enn bor med sine medmennesker inne kennels. De gjør, men pleier å være litt mistenksom overfor fremmede, gi alle deres hengivenhet til sin eier. De er gode vakthunder med en bark som bør avskrekke enhver innbruddstyv. Størrelsen på denne hunden rasen kan nå en høyde på 11 tommer på toppen av skulderen. Den ideelle vekten for en Dandie Dinmont i god stand er omtrent 18 pounds.

Kort historie: De fleste Dandies kan spores tilbake til slutten av 1700-tallet, til en individuell navngitt Piper Allan, noe av et tegn på hans tid. Han hadde to Dandie Dinmonts, heter Charlie og Peachem. Også kjent er James Davidson, som er berømt for sin "pepper og sennep" Skrekkelig, så kalt på grunn av deres farge. Det var fra Davidson at Sir Walter Scott Acquired sine hunder, og faktisk var fra en figur i romanen kalt "Fyren Mannering" at rasen fikk sitt navn.

Fôring: Dandie Dinmont anbefales å bli matet ½ til 1 kan merkede meaty produktet (376g, 13.0oz størrelse) med kjeks lagt i samme del av volum; eller 1 ½ cupfuls til tørr, komplett mat blandet andelen 1 kopp feed til ½ kopp vann.

Øvelse krav: Dandie Dinmont er et tilpasningsdyktig hunden og vil gjerne utenfor bevegelse uansett hvis han er i handlingen drepe rev eller nyter en langsom tur i parken. Det ville være urettferdig å holde dette naturlig aktiv hund rasen på hjem låst inne uten mulighet til å bevege seg.

Grooming: Grooming denne hunden er ikke vanskelig å gjøre hele. Alt du trenger for utstyr er en stiv pensel og en kam. Gamle hår bør fjernes med din finger og tommel, slik at undercoat å komme gjennom. Forresten, ikke bruk trimming kniv, fordi dette vil ødelegge pelsen. For et sunt utseende, penselen din Dandie Dinmont daglig.

Engelsk Cocker Spaniel hund rasen


Denne 'god' Cocker, gjør som det kalles en utmerket slekt pet. Å bli betraktet som en utmerket fuglehunder, er han en stor hunden for far å ta ut skyting med. Og fordi han er også en god lekekamerat for barn, han er ideelle hunden for dem å boltre med i hagen. Han er intelligent, håndterbare, hengiven, milde blid, og har en merry temperament.

Størrelse: Sin ideelle vekt bør være ca 28-32lb. Full vokst høyde for mannlige skal 151/2-16 i og 15-151/2 i for kvinnelige.

Opprinnelse og historie: The Cocker Spaniel er veldig populært i Storbritannia og i USA hvor han er kjent som det Engelske Hannfuglen. Han også omtales som "god" Cocker på grunn av hans glad og livlige temperament og stadig vogn hale. Andre titler som han har blitt omtalt var det Cocking Spanjol eller bare "Cocker" på grunn av hans engangsreferansenummer dyktighet på skylle ut rugde. Cocker Spaniel var oppsto i Spania der navnet 'Spaniel' og sin herkomst kan spores helt tilbake til 1300-tallet. Han er antatt å ha vært brukt i ulike land i falconry. I dag, men er han i sin element mens kanin jakt, flushing ut spillet til sin herre. The større feltet Spaniel er en lignende opprinnelse til Hannfuglen.

Fôring: Anbefalt mate for denne rase ville være 1-11/2 bokser merkede meaty produktet (13,3 oz størrelse) med kjeks lagt i samme del av volum; eller 3 cupfuls tørr mat. Rasjoner må trappes opp hvis hunden tar energisk morsjon. Dette er en rase som vil be endearingly for små måltider, som bør bli nektet å unngå den fra å bli overvektige eller lukt. Med riktig kosthold og mosjon, han viser seg for å være en av de sunneste og mest langvarige av hundene.

Øvelse: Han er en svært aktiv hund som trenger masse mosjon. Han forguder landet og er trolig tilbake fra en tur med hale vogn og dekket med gjørme så han ikke er kanskje ideelle byen levende

Grooming: Denne rase krever daglig børsting og gre. Ekstra forsiktighet er nødvendig for å sikre at frakken ikke bli maths og hans ører ikke bli tangled. Kontroller også at hans ører ikke floppen i fôring bollen. Du kan å tape dem tilbake mens han spiser eller du kan bruke en spesiell 'Spanjol' bolle.

Papillon hunden rasen


Papillion er en leketøy Spanjol som tar sitt navn fra det franske ordet for sommerfugl. Denne hunden er ofte referert til som "butterfly hund" på grunn av måten som ørene er satt på hodet og fringed som en sommerfugl vinger. Han er hengiven, full av liv, og en god familiehund. Han er robust, bedre enkelt, gjør det bra i lydighet klassene og tilpasser enkelt seg ekstreme av ulike klimaer. Hans attraktivt utseende og vennlig naturen gjør ham til en ideelle familie kjæledyr. Men som mange leketøy raser, han har en tendens til å være veldig eiendomspronomen av hans eiere og ofte misunnelig besøkende til hans hjem.

Størrelse: Sin ideelle høyden er ca 8-11 i. Han skal synes å være litt lengre enn han er høyt når riktig utstyrt med ruff og bakben frynser.

Kort historie: The Papillion antas å være en etterkommer av dverg Spaniel på 1500-tallet og har sin opprinnelse i Spania. Den delikat liten Papillion er inkludert i mange maleri, inkludert noen av Rubens og Van Dyke.

Fôring: Anbefalt fôring for i Papillion ville være 1/3-1/2 kan (13,3 oz størrelse) merkede meaty produktet, med kjeks lagt i samme del av volumet eller 1-1 ½ cuper tørr mat.

Øvelse: Denne hunden har mye energi og vil gjerne gå hans eier av føttene. Men vil han være fornøyd med en spasertur rundt i parken.

Grooming: Daglig børsting og vanlige samlede grooming vaner er nødvendig for at denne rasen i god stand.

Pomeranian hund rasen


Pomeranian er glade og aktiv lite hunden som kan tilpasses muntert livet i en ettroms leilighet eller et romslig hjem, kjærlig rollen av en flik hunden eller nyte turer med eieren. Eventuelt vil han atsprede seg tilstrekkelig i gården. Han gjør en trofaste og hengivne tillegg til familien.

Størrelse: Den gjennomsnittlige størrelsen på den pommerske mannlige er 4-41/2 lbs mens den gjennomsnittlige størrelsen på kvinnelige er 41/2-51/2 lbs.

Historien og origin: The Pomeranian tar sitt navn fra Pommern i Tyskland og er vanligvis antatt å være midten av europeisk opphav. Det er imidlertid et medlem av Spitz familien, som kan bety at dens historie startet i polarsirkelen. Kjent historie rase datoene tilbake fra medio 18nde århundre da den ble introdusert til flere europeiske land. Hunden ble svært populær til følgende raiding av Sommerpalasset i Peking i 1860 og utseendet på den keiserlige Pekingese, noen av dens popularitet ble ranet av det rasen. Pomeranian i gamle tider var en mye større hund som veier opp til 30lb og ble avlet ned til ved 1896 viser klassene for Pomeranians ble delt inn i for utstillinger over og under 8lb. Britiske Kennel Klubben trakk utfordring sertifikater for over 8lb variasjon i 1915. American Pomeranian club ble dannet i New York i 1900.

Fôring: Anbefalt fôring Pomeranian er 1/3-1/2 kan (13,3 oz størrelse) merkede meaty produktet, med kjeks lagt i samme del av volumet eller 1-11/2 kopper tørr mat.

Øvelse: Selv om Pomeranians elsker å bli bortskjemt og klappet på eiers fanget, de er også levende liten hundene som kan gå langt deres eier ønsker og ofte lenger. De få rikelig med nok morsjon selv kjører rundt i huset.

Grooming: Dette er ikke hunden for de med en travel livsstil og ikke kan spare tid for daglig grooming. Pomeranian har to strøk for å ta vare på; en kort myke underlaget og en lang rett toppstrøk som dekker hele kroppen. Daglig børsting med stiv pensel kreves. Pelsen bør være dempet med kaldt vann og fuktighet gnidd med fingertuppene. Til slutt, hunden er gnidd med et håndkle. Arbeider fra hodet, del frakken og børste det fremover fra røttene til tips. Gjør en ytterligere avskjed og gjentar fremgangsmåten til hele kroppen er dekket. I tillegg er vanlig trimming også nødvendig å oppbevare frakken i god stand.





Related Posts

Liten hund avler : Affenpinscher, Boston Terrier, Chihuahua, Dandie Dinmont Terrier, Engelsk Cocker Spaniel, Papillon, Pomeranian
4/ 5
Oleh