Selasa, 23 Agustus 2016

Forstå vanlig hunden atferd forklart

Hvordan hjelpe hundens Storm Phobias


Mange hunder som frykter storm aktivitet frykter også andre skarpe perkussive lyder, som skudd, eksploderende ballonger eller lavfrekvenslyder fra et lydsystem som er i stand til rallende vinduene. Fordi storm lyder stammer utendørs, bør forsøk på å simulere storm lyder eller andre høye lyder stammer der. Dette kan testes og brukes med en rutine som involverer en enkelt hånd klapp, etterfulgt av ros og innføring av noen leketøy eller andre stimuli hunden forbundet med lykke.

Disse trinnvis forestillinger bør gjentas til hunden fungerer godt svar på høye lyder, uten bruk av ovennevnte rutinen. Etter dette stadiet er det likevel lurt å følge de samme trinnene som kreves for hunder som ikke svarer trinnvis perkusjon. Hvis skudd i disse øktene, må skjellene brukes være hånd-lastet, lav-pulver tomme. Pistolen burde få sparken utendørs i tykt, mykt materiale, for eksempel en gammel pute. Bare voksne erfaring med skytevåpen bør være involvert. Også, naboene bør være i forkant av treningsøktene.
Hvis hunden ikke reagerer på forsøk på å gjenskape storm lyder, løsningen blir vanskeligere, som en kan trylle frem stormer på vil. Imidlertid kan se Vær prognosene nøye og gjøre forberedelser minst 3-4 timer før en storm. Denne lang ledetid er nødvendig fordi mange phobic hundene begynne å vise angst som fallende lufttrykk indikerer forestående storm. I slike tilfeller må rutinen brukes ved første tegn på angst i hunden, og deretter på nytt til hunden viser fengende atferd i stedet for den tidligere angsten, uten behov for rutinen.

Sedativa: Hvis eieren ikke kan være tilstede gjelder disse prosedyrene før og under stormer, sedativer og beroligende midler kan brukes til å redusere hundens angst. Men uten atferdsterapi er slike legemidler ikke effektive på lang sikt.

Desensitizing med lyd og lys: om flere myndigheter har anbefalt lavnivå torden opptak spilles og gradvis øke volumet som hunden passer til den andre i dette feltet har ikke vært vellykket med denne teknikken. Årevis har trenere forsøkt benytter opptak av torden, kombinert med blinkende strobe lys, uten å lykkes. Dette skyldes sannsynligvis 2 faktorer unike for stormer. Først er mangel på lufttrykk endringer. Andre er mangel på den intense (til hunden) perkussive effekter av lavt volum torden innspillinger.

Hvordan å være trygg & rolig rundt merkelige eller aggressiv hundene


Kunnskap om hjørnetann kroppsspråk kan beskytte deg og dine barn rundt merkelige eller truende hundene. Hvis du forstår hvordan dyret vil tolke bevegelser og ansiktsuttrykk, vil du vite hvordan å handle på ikke truende måte og unngå en mulig aggressive angrep. Her er noen regler å følge:

1. aldri nærmer en ukjent hunden uten først spørre eieren om det er greit. Hvis eieren ikke er rundt, ikke tilnærming hunden.

2. aldri kjøre opp til en hund, eller gjøre rask og hakkete bevegelser mot det som kan tolkes som en trussel. Flytte langsomt og bevisst.

3. mange mennesker umiddelbart squat ned på hundens øyehøyde. Ikke gjør dette. Stirret inn i en rart hunden øyne kan bli vurdert en utfordring av hunden; en invitasjon til å kjempe. Hvis du får ned lav, forteller du hunden, "Se, jeg er spak å du."

4. Når du møter en hund for første gang hånden din i en løst lukket knyttneve, fingrene nedover, og utvide den sakte til å tillate hunden å snuse knokene. Aldri satt din åpen hånd over hundens hode som for å klappe den, fordi dette tolkes som en trussel av mange hundene. Hvis hunden er sinnsro og vennlig, kan du deretter snu deg, håndflaten opp, men fortsette å holde fingrene krøllet i lett; deretter kan du gradvis rullet ut fingrene og la det dyr nuzzle hånden hvis den ønsker å.

5. Hvis en rart hunden tilnærmelser du, bli stille. Hvis du står, sett armene langs siden. Ikke heve armene som hunden kanskje tror at du er truet det. Hvis du er på bakken, ligge ned. La dyr snuse på deg - snart vil miste interessen og forsvinne.

6 voksne bør aldri snappe barnet bort eller opp fra en hund, fordi dyret kan deretter oppfatter barnet som et leketøy; et Kosedyr kjøre og ta. Hvis en voksen rolig plasserer seg mellom barnet og hunden, hunden vil forstå at hun blir beskyttende, og det er pack-relaterte atferd.

7. kjøre tolkes unna av en hund som flight atferd og nesten alltid utløser en instinktiv chase reaksjon på en hund, som den ser deg, løperen, som potensielle byttedyr. For å oppsummere, bli sinnsro og bruk sunn fornuft rundt alle hunden. Det vil forstå av reaksjoner og kroppsspråk at du er ikke en trussel og vil forlate deg alene.

Vestnordisk aggresjon i hundene


Aggressiv temperament i hjørnetann er vanligvis resultatet av både genetikk og miljø. Hundens miljø kan utløse aggressiv atferd, særlig hvis han har en tilbøyelighet mot aggresjon. For eksempel skylde folk ofte hundens aggresjon på blir misbrukt eller av barn. Heldigvis kan hundens miljø bli endret for å beskytte ham mot misbruk og mobbing.

Du kan og bør isolere hundens plass fra negative interaksjoner og hendelser som kan be aggresjon du ikke kan kontrollere. En lenken koble sammen gjerde beskytte ikke tilstrekkelig hunden når de er på jobb eller bort fordi enkeltpersoner eller dårlig veiledet barn har tilgang til ham gjennom gjerdet. Forlater hunden inne i huset eller opprette en dobbel gjerde eller en kjøre langt fra gaten gjerdet er tryggere løsninger. Beskytte en hund fra miljøet er hans eierens ansvar.

Aggresjon kan også være resultatet av en skade. En skadet hund kan ikke forstå opprinnelsen til smerte. Som et resultat kan han festes på et objekt, inkludert en nyttig hånd tilnærminger skadde området. I tilfeller av ekstreme smerter, kan hunden selv lunge på noen gå nær. Uansett hvordan mild hundens temperament er under normale omstendigheter, ta forholdsregler som benytter profesjonell håndtering hansker, en snute, eller i minst wrap klut rundt hendene før du tar en skadet hund.

Kvinner med søppel vil ofte vise aggressiv atferd rundt deres dukke. Aggresjon tilknyttet beskytte unge er en naturlig opptreden, og korrigere tispa kan produsere unødvendig negative interaksjoner. Fleste tisper tillater betrodde personer håndtere deres dukke. Ta tid å få tillit fra tispa før du prøver å håndtere hennes valper. Mange biter er resultatet av en intetanende forbipasserende eller besøkende invadere hundens oppfattet territorium. Ingen bør gå inn i en annen person (dog's) verksted eller huset ubudne, og sikkert huset eller hagen bør ikke stå åpen for folk å gå inn.

Høye gjerder kan hindre barn i å skalere dem for å hente tapte baller sikkerhetslåser på porter er god deterrents for den gjennomsnittlige personen. Selv mildeste mannered hunden kan føle seg truet av mennesker vandre i eller invadere sitt territorium, spesielt når ingen er hjemme. Så igjen, kan det være noen tilsynelatende provokasjon for hunden å bite. Denne typen angrep kalles raseri syndrom eller idiopatisk aggresjon, og det er svært farlig. Når en hund biter uten noen åpenbar grunn, er offeret minst i stand til å unngå bitt. Det kan være noen signaler for å indikere et forestående angrep. Denne type aggresjon er knyttet til noen bestemt arter, men det har vært rapporter om uprovosert angrep i mange arter.
Stjele mat & dine personlige eiendeler
Hundene stjele mat for åpenbare grunner. Problemet behandles enkelt ved å holde maten elementene av. Stjele andre elementer, men er et mer komplekst problem og krever mer omfattende undersøkelse før korreksjon er forsøkt.

Maten

Stjele mat er bare spise som er tiltalende. Problemet oftest kjæledyr har vært gitt matvarer i visse situasjoner, og forventet å ignorere den samme maten på andre tidspunkter, eller en naiv hunden har muligheten til å ta mat når eieren ikke finnes. Den enkleste måten å korrigere en mat stjele problem er realistisk tilnærming. Dette krever at eieren ta spesielle og i utgangspunktet fornuftig tiltak for å frata pet av muligheten til å stjele mat. Det også unngår behovet for straff eller mer sofistikerte og tidkrevende metoder brukt med dukke.
Metodene valp trening kan forsøkes hvis de ønsker å gjøre offer, men bare i forbindelse med standard regelen, "aldri la mat hundens nå."

Personlige eiendeler

Når ulike andre elementer, som sko, klær og hairbrushes er stjålet, hunden er vanligvis viser en mangel på respekt for eierens ledelse (spesielt når stjele skjer i eierens tilstedeværelse) eller hunden har lært at egge handlinger en hyggelig ritual, som en rykk-o '-krigen. Disse motivasjon avvike noe fra de av en hund som tar eierens artikler og tygger dem når alene eller når det føles ekskludert fra sosiale aktiviteter.
Når en mangel på lederskap og/eller rykk-o '-krigen er sentralt for problemet, må kjæledyr bli undervist enkel kommando svar uten straff for å gjenopprette eieren har. Alle fondling av kjæledyr må slutte, rykk-o '-krigen og andre muntlig stimulerende interaksjon mellom eier og hunden. Som i mat stjele, elementer vil bli stjålet bør holdes ute av rekkevidde. Hvis hunden er fanget prøver å stjele noe, burde hunden være gitt kommandoene å komme, sitte og bo, og rost lavishly for svarene.
Firmaet "komme bort fra" Advarsel hjelper også hvis etterfulgt av ros for positiv respons fra varen. Ennå er en annen teknikk å innføre innledningen til en slags behandling hunden funnene motbydelige, som få ut spiker clippers som hunden ser på mat, raskt gå og begynner å kjøre badevannet, få en vev som om forbereder å rengjøre hundens øyne, etc.

Faren for en sjalu hunden


I tilfelle av sjalusi sinnet til en hund fungerer på nesten samme måte som for et menneske. Det ønsker den fulle oppmerksomhet og kjærlighet til sin eier om sjalusi skjer bare når en annen hunden hjemme eller når de elskede snakker med en annen hunden ytterside, eller om sjalusi er rettet mot en annen person i hjemmet. Samme drivkraften er i roten av onde i alle disse tilfellene: hensikten med hunden regimet alene og øverstkommanderende i husstand.
Vokter instinkt så utbredt i enkelte raser har sine røtter i den samme typen ting; et ønske om å la ingen angi områder av hans fører eller elskerinne. Sjalusi nesten alltid tar form av et show av viciousness mot hunden eller person dyret er sjalu på. Ganske ofte det er en mild form av sjalusi og bare involverer sine bein, leketøy eller stykke teppet som det er glad i. Det nidkjært dem og sorg betide alle som prøver å ta objektet.
Denne sjalusi uttalt særlig når dukke bakside og holdt i husholdningen. Som valp når alder på ca tre måneder vil mor begynne å være misunnelig som hennes mors instinkt fades og tiden nærmer seg for en annen varme. Til tross for forsøk på å behandle begge to hundene like og alltid for å snakke med begge samtidig, fôring begge samtidig og trene både sammen sjalusi fortsetter å vokse.
Korreksjon fungerer på første og deretter litt etter litt vokser mindre effektiv. Hundens Husk en tronraner har entret scenen, og i vill tilstand, den prøver å slå unge ut av redet. Som hun ikke klarer å kvitte nå vokst opp pup, hennes temperament blir verre og verre til å løsne nå voksen og uønskede medlem av husstanden. Hun blir mer forpurret som henne eier forsøker å gjøre nykommeren så velkommen som gamle etablerte medlem. Ofte hun vil slå på henne eier når han prøver å lage fred, som om hun var prøver å imponere en uvitende person som det var på tide unggutten gikk ut i verden å klare seg selv.
Hvis du er en virkelig god hånd vil treningsmetoder være god nok til å lage begge to hundene adlyde kommandoen "La" når de er i ditt nærvær. Faren ligger i tidene du la hundene sammen på deres egen, den minste dristighet på delen av ungdom i nærmer de eldre en kurv eller leketøy, etc., kommer rasende eldre hunden, og hun vil sette på ungen nebb og klør.

Hunden skader på grunn av leiekontrakten Straining
"Hvem er walking hvem?" Dette spørsmålet dukker i hodet mitt når jeg ser eiere dras nedover gaten av sine hunder. Leiekontrakten trekke blir vanligvis en klage bare når en stor hund har endelig lykkes i å trekke sine eiere av deres føtter, med resulterende skader eller forlegenhet.
De fleste tilfeller av leiekontrakten trekke innebære hunder som har innkvartert på ubehag av en knipe krage og selv en skinn krage. Noen av dem slutte trekke bare lenge nok til å hoste, noen enda regurgitate eller ta noen dype åndedrag, så fortsetter sliter frem.
Mest hundeeiere har ingen anelse om at frustrert leiekontrakten-rykk hunden kan faktisk lide fysisk skade under deres daglige tug-of-war. Men i en svensk studie av det bemerket behaviorist Anders Hallgren, 400 hunden eiere som avtalt å ha hundens spines røntget, 63% ble funnet for å ha ryggmargsskader. Inured hundene med halsen (cervical) skader, 91% hadde erfaring harde rykk på leiekontrakten eller var alvorlig leiekontrakten siler! Blant aggressiv eller overaktiv hundene hadde 78% ryggmargsskader.

Slik garantere din hunden vil ikke komme når alarmert

Re-ringe er en av de enkleste kommandoene å lære men en av de raskeste til papirkurven. Mange eiere ødelegge hundens ønske om å komme når alarmert ved å gjøre en eller alle av følgende:
* Yrke hunden når de er sinte.
* Yrke hunden når de er om å gjøre noe han ikke liker (for eksempel, nail klipping og bading).
* Yrke hunden å sette på hans leiekontrakten for hunden park.
* Yrke hunden settes i confinement.
* Venter å prise hunden før han får dem.
* Ikke belønne hunden tilstrekkelig.
* Ringer av-leiekontrakten hunden å komme før han er utdannet.
Ringe hunden ofte i løpet av-leiekontrakten lek møter. Når han kommer tilbake til deg, la ham vet hvor glad du er og så fortelle ham å gå tilbake og spille igjen. Du skal oppnå to viktige ting her: kontrollerer at hunden din oppfyller og lærer din hunden det kommer til du betyr ikke slutten av spill, men heller et hyggelig tidsavbrudd for belønning.


Related Posts

Forstå vanlig hunden atferd forklart
4/ 5
Oleh