Jumat, 26 Agustus 2016

4 grunner Hvorfor en PitBull ikke kan være riktig for deg - Historien om PitBull


Historien om PitBull




Noen annen rase av hunden har opplevd så mange diskriminering og misforståelsene som har PitBull. Mens noen vil fortelle deg at grav

Tyrer er en mild og ufarlig pet, andre anser dem som onde og onde nok være Satans vakthund. Selv om verken synspunkt er nøyaktig, har begge noe grunnlag for faktisk og hundens kontroversielle opprinnelse.


Mennesker og hunder har lenge delt en obligasjon som var basert på funksjon. Tidlige hunder som var minst verdifull og nyttig gjør ikke det i dagens tid. På den annen side, den mest verdifulle og nyttige hunder forble og opprettet andre liker dem. Til slutt, rase forgjengere ble produsert av avl de beste jegerne til de beste jegerne og beste vaktene til de beste vaktene. De som viste seg for å være den tøffeste og den modigste, som er egenskaper som var mest verdsatt i de tidlige tidene, ble mer spesialisert.


Ved det greske era var stor hundene som ble kalt Samothrace, svært populære og verdsatt som en høy pris. Fønikiske betraktet som en kostbar vare og brukt dem som et bartering element. Ved hjelp av byttemiddel, ble Samothrace distribuert langs fønikiske frakt som inkluderte stoppesteder i gamle Storbritannia. Samothrace som forble i Storbritannia ble ytterligere spesialisert og førte til begynnelsen av linjen mastiff hunder.


Mastiffs var polert som krigen hunder i Storbritannia. Da romerne invaderte England, de ble imponert av Mastiffs' holdning og styrke som de tok noen tilbake til deres land. Mastiffs ble deretter kjent som jagerfly eller "hunden gladiators" som gikk mot mennesker, løver, bjørner og selv mot hverandre.


Like Rome fråtset britene også i denne ondskapsfulle sporten. De også plassert høyt verdt på konkurranser som viste dyr kjemper til døden. Visning av en kraftig hunden slåss og til slutt drepe en okse var det største underholdningen som landsbyene kan gi sine borgere. Denne formen for underholdning utvidet over alle klasser og sekstende århundre bull-lokkemat og Bjørn-lokkemat ble finalen for en kongelig natt med underholdning.


Hundene eiere vunnet popularitet for deres dyr imponerende handling, og avkom av disse hunden gladiatorer var ønsket og ettertraktet for deres evne å levere høye priser. Og på grunn av deres makt, styrke og evne til å bringe rikdom til sine eiere, flere og flere av disse hundene ble produsert i løpet av tiden. Dette er hvor PitBull hevder sin arv.


del en av våre kort historie av PitBull berørt vi på opprinnelsen til kampene arena som inkluderte denne hunden. Fra Roma til Storbritannia, ble disse hundene brukt som kjemper sporten hunder som varierte i kamper med andre PitBulls, løver, dyr så hard som bur okser, der denne hunden alltid fikk sitt navn.

For å forstå innflytelsen som opprettet PitBull dagens og hva kan være en dire fremtid for PitBull i morgen, bør du være klar over sine røtter og opprinnelse. Denne bemerkelsesverdige og ennå kontroversielle hunden er en blanding av styrke og mykhet, mellom moro og alvor, alle pakket opp i og.


Der PitBulls kom fra og hvorfor ble de stemplet som mest lastefull hundene det var noen gang gå planeten?

Århundre var grusomme praksisen med bull-lokkemat favoritt tidsfordriv av britene. Bull-lokkemat er en tilskuersport der en eller to hundene ble utgitt og ville prøve å ta en tøys (som ble lenket til en eierandel) av nesen. Denne utstillingen å Pine oksen ofte varte timer med hensikt for underholdning. Britene hadde også en misforstått tro på at tortur dyr før drepe den gjorde sine kjøtt mer anbudet. For disse grunner ble bull-lokkemat svært populær til alle fra alle samfunnslag.


Denne fryktelig sporten ble ulovlig i England på rundt 1835, men som bare tvunget hunden fans og spillere å gjennomføre sin egen skjult samsvarer med tunnelbane. Selv organiserer en underjordisk bull-lokkemat hendelse ville ha vært en vanskelig oppgave, sette opp en hund kamp i en låve eller bakrommet uten å bli fanget var ganske lett.


Sporten foretrukket enhunden noe mindre og raskere enn de som ble brukt på lokkemat okser og andre store dyr. Mange historikere mener at tettvokst bull-lokkemat hundene var korslagt med det mer rask og varsel Skrekkelig lage en liten, sterk og smidig rase som ble kalt Bull and Terrier. Andre historikere mener at det Bruke bulldoser på tiden var svært lik dagens PitBull og det var en enkel prosess med å velge og oppdrett mest vellykkede jagerfly.


Den Bull Terrier eller Bulldogs ble mindre anerkjent for deres bull-lokkemat evne og begynte å bli mer populært for sine kamper ferdigheter i groper, disse arter ble kjent som PitBulldogs, eller som vi kaller dem i dag, PitBulls.


PitBulls er i dag anerkjent som moro elsker hunder som ville gjøre fantastisk tillegg til enhver familie. Men at tankegangen ikke er alltid tilfelle. Før de ble betraktet som mange pets, holdt disse hundene en gang forferdelig fordommer og urettferdighet på grunn av sin evne og styrke.


Selv om hundekamper anses ulovlig, fans og tilhengere fortsatte å gjennomføre sporten minimale forstyrrelser fra politiet. I 1970-årene men besluttet amerikanske hundeeieren Association (ADOA) å lobbyen mot luftkamper. Foreningen brakt ble offentlig oppmerksomhet pit slåss, bidrar til å skyve den inn i skyggene og fullstendig sette en stopper for sporten.


Men det stoppet ikke støttespillere og entusiaster å fortsette med spillet. Hunden kampen fortsatte og gikk under jorden. I stedet for å slå folk bort, sportens ulovlig natur bare tiltrakk flere personer, mange som Hvem visste mer om spillets pay-off men hadde svært lite kunnskap om PitBulls.


Kunnskapsrik oppdretter av kampene PitBulls kan ikke lenger gi opplysninger om treningsmetoder frykt for å bli tatt av myndighetene. Derfor begynte nybegynneren hunden utdannet samt PitBull oppdretter bruke grusom praksis for å trene disse hundene. De ville ofte bruke stjålet valper og annet hundene for å prøve å oppmuntre PitBulls å drepe. Disse oppdrettere og instruktører vil gå så langt som mate dem med krutt å gjøre dem mener. I tillegg brukte de andre for å slå hundene med klubber i orden for dem å slå aggressiv mot fremmede.


Unødvendig å si, disse fattige metoder for trening var mislykket og hundene vant sjelden på kamper. Oppdrettere og instruktører hadde ikke annet valg enn å forkaste disse hundene. Den forferdelige skade som ble gjort til disse hundene gjort dem svært vanskelig å bringe hjem som kjæledyr og skade gjort til hundens rykte var utenfor målbare.


Mens fleste Sky disse hundene fordi deres beryktet omdømme, søker noen mennesker dem for å ha tøffeste hunden på blokken. Selv om visse typer arter fylt posisjon gjennom årene, var det ikke før tidlig på 1980-tallet da PitBull gjort det til toppen av listen.


Mens folk flest tenker at PitBull gjør øverste macho hunden, mange av dem ikke forstår instinktiv natur rasen og trening krever. I et forsøk på å opprette en større og mer aggressiv hund, disse menneskene fremme tilfeldig aggresjon og krysser selv deres hundene med større og mer aggressiv arter. Denne blandingen av dårlig avl og dårlig opplæring produsert mer aggressive hunder som har resultert i pitbulls beryktede popularitet.


4 grunner Hvorfor en PitBull ikke kan være riktig for deg


Det er ingen tvil at PitBulls er gode jakt dyr. Men mens de har et bestemt edle utseende som mange mennesker finner uimotståelig, deres mest kjennetegn er inne deres personligheten.


Nesten alle PitBulls dele lignende personlighetstrekk. De bærer med seg en arv av fysiske så vel som psykiske egenskaper som var viktig for deres forfedres overlevelse. PitBulls er eksepsjonell hunder som trenger eksepsjonell eiere. Om sine egenskaper betraktes som positive aspekter av hundens personlighet eller et hinder for eieren å skape et varig bånd, avhenger utelukkende på eieren.

Nedenfor er fire grunner til at en PitBull ikke kan være tilpasset dine behov i en hund.

1. en PitBull er en sterk og muskuløs hunden. Han er også veldig energisk. Han ville lage en stor pet hvis du ønske en hunden det ikke brytes lett. Du vil også gjøre en stor kamp hvis du er typen person som er alltid opp for et eventyr og ville ikke tankene en hjørnetann ledsager. Men er hvis du ikke aktive typen og ville heller ha din ti år gamle gå din hunden av seg selv, eller hvis du er alltid opptatt med arbeid og har ingen tid å ta hunden for en spasertur, så en PitBull ikke for deg.


2. en PitBull er en svært intelligent og trygg hunden. Dette fungerer bra hvis du vet hvordan du skal trene hunden din og du har funnet ut hvordan å bruke sin fantastiske play stasjon og sans for humor til å guide sitt intellekt. Men hvis du tror at du kan skyve din hunden i lydighet, eller hvis du forventer å henge på alt du sier, deretter en PitBull er ikke for deg.


3. en PitBull lojale og obligasjoner dypt med sin familie. Dette er flott hvis du er også lojale mot ham, anser ham som fast medlem av familien, og ikke tankene å ta seg frem på familieturer. Men hvis du vurdere å ha en PitBull som midlertidig pet og deretter forlate ham etter en tidsperiode, eller hvis du alltid la PitBull hjemme alene, så har en PitBull fungerer ikke for deg.

4. en PitBull oppfattes som en tøff "macho" hund. Dette er flott hvis du bor alene og ønsker en hund som gjør at du føler trygg og sikker. På den annen side, hvis du ønske en hunden det er lett imøtekommende og er velkommen av alle, enn en PitBull er ikke for deg.


7 PitBull oppdretter advarselen tegn å se opp for


OK, så du har besluttet å få en PitBull. Du liker utseende, hvordan de fungerer, og hvordan de bærer seg. Det er viktig å sørge for at du får en purebred PitBull som ser ut som en PitBull og fungerer som en PitBull. Du vil også sørge for at hunden du vil leve et sunt liv. Du må være veldig forsiktig; Det er mange uegnet PitBull oppdretter der ute som bryr seg mer om deres fortjeneste enn i riktig avl. Siden du har valgt en spesiell rase som har uflaks med å ha upassende oppdrettere, må du ta deg tid til å forsiktig plukke PitBull som du fortjener.


For å finne en god PitBull, må du finne en fint oppdretter. Den harde delen om å finne en god oppdretter er at nesten alle som har la to hunder av samme rase mate betrakter seg selv som sakkyndig hunden oppdretter. Nedslående realiteten er at PitBulls er altfor ofte bred av feil personer av feil årsaker.


Nedenfor er funksjoner som du bør være klar over når du velger rett PitBull oppdretter. Se opp for følgende:


1. oppdretter hvem spandere deres hundene med grusomhet, respekt, og tilsynelatende misnøye.


2. oppdretter hvem tror PitBulls burde være aggressiv og heve dem som en slåss hund i stedet for en god følgesvenn hunden.


3. oppdretter hvem er rettet opp og klar å sende deres dukke av til nye kjøpere enn før valpene slå åtte uker gamle.


4. oppdrettere som selger billige valper. Det tar mye av midler og andre ressurser for å skaffe sunn valper. Billige valper er vanligvis billig fordi oppdretter ikke ta de nødvendige skritt for å avle og skaffe en sunn søppel. Du bør forvente å betale et gjennomsnitt av $300 til $400 for en registrert pet. For en Vis kvalitet valp anses $400-$600 rimelig. Mannlige og kvinnelige skal koste det samme.


5. oppdretter hvem har ingen bilder, video eller stamtavle av både foreldre og andre slektninger. En ærlig oppdretter bør vite om familie bakgrunnen av rasen.


6. oppdretter som ikke er kjent med vanlige helseproblemer og bekymringer knyttet rasen. For eksempel må de beste PitBull oppdretter hundens hofter evaluert og vist for hoften dysplasia.


7. oppdretter hvem forteller deg at PitBulls er perfekt for alle. PitBulls er spesielle hunder og trenger spesielle eiere.


Vedta en reddet PitBull


PitBulls er i redning for mange grunner. De vanligste er bare fordi de første eierne ikke tror ting gjennom riktig når de bestemte å bli en PitBull. En annen grunn er at hunden ikke passer sammen godt med barn eller andre kjæledyr i huset. Noen PitBulls ble reddet fra ulovlig hunden-bekjempelse operasjoner og krever ekstra omsorg og rehabilitering. Disse hundene trenger spesiell oppmerksomhet med erfarne eiere.


Det er mange PitBull redning grupper tilgjengelig som har disse pets vist for temperament og helse problemer. Men akkurat som det du forventer fra en fint oppdretter, er det organisasjoner som er veldig kresen om fremtidige hjem for disse forlatt hundene. Erfarne hjelpe holdene vurdere behovene og spesielle krav av hver hunden inne deres bekymre og hjelpe deg å få en hund som passer godt med din situasjon og livsstil.


Fordi de fleste av disse hundene i redning er allerede for mange hjem, må du velge en nøye for å sørge for at ditt hjem vil være en der han kan bosette seg i permanent. Kontakt din lokale dyr ly og be om å bli varslet hvis en PitBull skal bli tilgjengelig.


Hvor å se når shopping for en PitBull


Når du søker etter den rette PitBull dukke, noen vanlige kilder omfatter online annonser, avisannonser, redning grupper og profesjonell og halte oppdretter.


Du må være forsiktig med å få en hund fra en avisannonse. Selv om det er noen anerkjente oppdrettere som annonserer i avisen, finne din PitBull i classifieds ikke er ofte en god idé. De fleste annonser i papiret settes ved uerfaren oppdretter hvem naivt rase deres pet tenker at de kan gjøre raske penger. Sjelden har de ressursene eller kunnskap til å produsere sunt og godt justert valper.


Vil du ta hjem en reddet PitBull? Mange PitBulls er forlatt av deres tidligere eiere og trenger nye og permanente boliger. De fleste av disse hundene gjøre møre, lojal og pålitelig kjæledyr. Noen av dem kan imidlertid kreve spesiell omsorg og oppmerksomhet for å hjelpe dem å komme seg fra sine tidligere erfaringer.


Professional og hobby oppdretter hvem plassere annonser i magazine eller sette opp et nettsted online pleier å være seriøse for sine hunder. Du finner en rekke kvalitet PitBulls fra oppdretter som enten har et nettsted dedikert til deres hundene, eller de som annonserer i en all-breed eller spesifikk rase blader.

Related Posts

4 grunner Hvorfor en PitBull ikke kan være riktig for deg - Historien om PitBull
4/ 5
Oleh