Rabu, 24 Agustus 2016

Uvanlig Triks Du Bør Begynne å Lære Din Hunden i Dag

3 grunnleggende Tips For bedre håndtering av din hunden

 

Hundetrening undervist av mange forskjellige skoler tanke. Lærer din hunden nye triks og håndtering lydighet tar både engasjement og tålmodighet. Det tar også en følelse av dyktighet og personlige bevisstheten ikke bare hundens handlinger, men din egen kroppsspråk og trening praksis, samt. Nedenfor er to tips som noen hund trener kan benytte når du håndterer sine kjæledyr:

1. signaler bør gis til hunder med en hånd og arm bare. I de tidligste stadiene du kan overdrive signaler å få hunden oppmerksomhet, men i den endelige analysen alle signaler må gis jevnt og raskt uten noen overflødig kroppen bevegelse. Størrelsen på din hunden er ikke en faktor her, kan du trene hunden til å betale oppmerksomhet, og hvis han betaler oppmerksomhet til deg han vil se signaler.

Folk som ville uenig med denne teorien er de som har ennå å lære å lage sine hunder betale dem oppmerksomhet. Du må se deg nøye unngå gi utilsiktet kropp signaler å din hunden. Det er naturlig for en nybegynner nikker hodet, magert fremover eller flytte hendene når han kaller hans hund. Han er så opptatt av å se hunden hans at han er klar over sine egne. Har noen se du så kan han fortelle deg når han merknader du gjør dette.

2. Vær konsekvent - aldri skjelle en hunden for en forseelse en dag og prise ham neste for samme lov. Du kan ikke forvente din hunden å forstå en øvelse hvis du stadig skiftende din treningsmetoder hver gang du prøve den. Hundene lære grunnleggende arbeidet ved repetisjon og hele treningsprogrammet bør fortsette jevnt og konsekvent. For eksempel vil teknikkene som du vil bruke i valp trening bli gjentatt i avanserte øvelser når din hunden blir eldre, og din håndtering vil være like.

3. du bør studere hunden din så du kan forutse sin reaksjon på enhver situasjon. Du bør bli tilpasset hundens følsomhet. Hvis du har en mild, rolig hund, ikke antagonize ham ved røff behandling. Han vil bli meget flyalarm og forståelsesfull hvis du trener ham i en rolig og forsiktig måte med hensyn til sine følelser. Aggressiv eller altfor lekent hunder trenger en mer pågående tilnærming.

Avansert hunden Trikk: Hvor å tog din hunden For høydehopp

Med hunden din nåværende foran deg, oppreist både hopp, konfigurere dem på lav høyde og sette dem ti fot fra hverandre. Gjøre det igjen. Deretter går din hunden til et punkt mellom hindringer og et dusin føtter bak seg. Mål dyret mot høye hopp, og kommandoen, "Opphold". Gå til en equidistant stedet, hindringer og hunden. Ettertrykkelig poeng og steg mot høydehopp og kommandere, "Hup."

Som hunden seiler over riktig hoppe, ros, "God valp," og ta ham tilbake til utgangspunktet. Kommando, "Stay," tilbake til beliggenhet midt imot dyr og gjenta øvelsen. Gjøre rutinen to ganger mer og avslutte økten. Gjenta forrige øvelsen når på dagen. Deretter "opphold" din kameraten, først har justert ham mot andre hindringen, Bar hoppe. Tilbake til kommandoen plasseringen, og - legge uttales kroppsspråk - kommandere seg over denne andre hoppe. Hvis han gjør også med det som han gjorde med det første hinderet - og han sannsynligvis vil - stor!

Nå høyner arbeidet gradvis hopp høyder, flytte dem til de er atten til tjue fot fra hverandre, utfasing samkjøre pooch mot enten hoppe, og starte ham fra minst 20 fot. Under undervisning sekvensen, tar kjæledyret noe annet enn riktig, ikke straffe ham. Utføre noe arbeid på som han utmerker seg (for å fullføre høy), og kaller det en dag. Starte en mer strukturert metode i morgen.

Regissert hoppe - strukturert metode

Begynne med å la hunden på en "sitte-bli", femten fot fra og mot en Standard høydehopp. Gå til hinders motsatt side og kommandere, "Hup." Hopp over mål. Gjenta øvelsen, men denne gangen flytte leftward et par feet din pet bladene bakken; snu til ansikt ham som han landområder. Kjøre gjennom denne rutinen Lukk tre ganger, økten.

Start den neste perioden ved avreise din hunden en sitte-bli, femten fot fra og mot en standard høydehopp. Gå til hindringen er andre siden, og etter står der i noen sekunder, flytte noen føtter til venstre. Legger til et overdrevet hånd signal, verbalt kommandoen hunden over hoppe. (Forsøkte han å løpe å du, blokkere ham og Gjenta kommandoen "Hup" mens gestikulerer mot hinderet. Hvis må være, løfte ham over hinderet.) Gjenta dette nye tre ganger før perioden.

Over de neste par øktene, gradvis plassere deg lenger venstre inntil du er 20 fot fjernet fra midtlinjen mellom to hopp. Men mindre avstand kreves i konkurransen, ekstra mil prinsippet opererer her ved å si å din hunden at han er for å fjerne den angitte hindringen uansett hvor langt du er fra den.

Neste trinn er stadig flytte kjæledyret utgangspunkt til venstre (rett). "Sitte-bli" vennen tre feet igjen to hopp midtlinjen, og gå til et punkt midt imot hans nye startposisjonen. Legge til overdreven kroppsspråk (stepping og peker mot ønsket hopp), kommandoen, "Hup."

Hvor å tog din hunden å "Hente"

 

"Hente" må læres trinnvis. Først skal du lære din hunden å ta en veldig lett dumbbell og holde den. Selv om en hånd har aldri prøvd dette med sin hund skal han kunne gjøre det i en leksjon. Hvis du er trening en hund som nektet å hente når en annen metode ble brukt, og han har blitt sta eller skremt, kan det ta to eller tre timene. Hvor lang tid det tar, er avhengig av dine ferdigheter i å bruke stemmen når du strammer hans krage.

Lærer en hunden å Gjenerverve er en overtalelse, og stemmen er din viktigste eiendel her. Du må bruke hunden navn gjentatte ganger før hver kommando og gjøre det i en mest overbevisende tonen. Stemmen bør holdes lav, fast og behagelig, og du bør snakke med hunden kontinuerlig som du oppfordrer ham til å ta dumbbell. Når din hunden tar det, bør du umiddelbart høres veldig fornøyd og prise ham lykkelig og ivrig som du klappe ham.

Aldri heve stemmen i sinne eller utålmodighet; Hvis hunden synes å være sta, aldri skubbe dumbbell i hundens munn eller mot hans gums, aldri rykk hundens halsbånd og ikke traff ham i hodet med dumbbell. Være mild, men fast med ham tiden hele.

Start din hunden i et stille hjørne og holde ham på en leiekontrakten for de tre første trinnene. Plasser dumbbell under foran og nær, hundens overleppen, og som du forteller ham å "Få det", la fingeren tredje bak hans hjørnetann tann. Dette åpner munnen litt og du kan Skyv dumbbell inn i munnen. Hvis du ikke bruker din rett hånd for å åpen hans munn, bruke pekefingeren på venstre hånd. Raskt fortelle din hunden å "Holde det" du stryke nesen på toppen, i én retning fra nesen, med høyre hånd, og du stryke ham under haken med venstre hånd. Ved slag seg på denne måten vil du holde dumbbell i munnen. Du bør være priste ham som du gjør dette. Holde dumbbell i hundens munn for to eller tre sekunder i begynnelsen så han kan få følelsen av det.

Høyst hundene godta dumbbell grasiøst og holder den fast første gang. Dette gjelder særlig valper som vil faktisk komme ut å ta det og holde det for deg. Men noen hunder vil sette opp en kamp, og du må holde kjevene lukket forsiktig med begge hender rundt deres muzzles som du befaler dem fast, men stille, "Hold den." Generelt, vil fleste hunder holde dumbbell hvis du er forsiktig med dem og snakke med dem reassuringly. Pass på at du ikke bang hundens tenner med dumbbell.

Etter å ha dumbbell i hundens munn lære to eller tre ganger for å få hans reaksjon, ham å ta den av seg selv. Skyv din hundene middels link kjede eller kraftig nylon kvele krage opp på halsen, bak ørene og høy under haken, og hold den i venstre hånd. Høyre hånd vil holde dumbbell. Ved å trykke mot døde ringen med tommelen vil du kunne trekke krage i håndflaten din svært jevnt og smidig. Ikke rykk kragen, bare stramme jevnt og raskt. Når hunden tar dumbbell bør du gi slipp på hans krage umiddelbart og prise ham.

Tips For inspirering hundefører

Håndtering hundene for konkurransen, så vel som en levende, er en kunst som kan skaffes gjennom erfaring. Det er ikke noe du vil plukke opp i flere måneder. Det er kulminasjonen av all kunnskapen som du har fått gjennom ulike kilder som lese, studere de ulike arter av hundene, fordøye lydighet regelverket, gjennomføre hyppige øvelser, observere topp behandlingsprogrammer i konkurransen og utvikle din egen stil for lydighet konkurranse. Selvfølgelig den første forutsetning er en ekte kjærlighet til hunder, og hvis du har det bør følge at du vil ha tålmodighet og forståelse for å takle dem. Det andre nødvendighetsartikkel er utholdenhet, for uten det du ikke får veldig langt. Og Sist men ikke minst du må ha en sans for humor, for i lydighet prøve konkurranse alt kan skje.

Hvis du vil lære noe du bør gå til personen som er mest kvalifiserte å undervise. Av kvalifiserte mener jeg han er på toppen av yrket sitt på grunn av hva han har utrettet personlig. Læreren som har gjort en fin post seg inne lydighet er den som kan hjelpe deg. Det er hundrevis av lydighet utdannet i landet, men de fleste passerer på biter av råd de har plukket opp her og der. Med coaching som dette kan du forvente lite konsistens og mye forvirring.

Det første du vil legge merke til når du ser en topp hånd er avslappet og enkel måte der han styrer sin hund og rapport som er tydelig mellom to. Hunden vil være oppmerksom og mottagelig for behandlingsprogrammet er fast, men lavmælte kommandoer signaler får med bare en hånd og arm og øvelsene utføres svært jevnt og dyktig. Første gang du vitne denne typen behandling vil du bli mer imponert over hvor enkelt det ser enn av noe annet. Hvis du ikke har startet opplæring vil du være ganske sikker på at du kunne gjøre det selv - det så så lett.

Det første trinnet til å bli en god hånd er å tog din hunden riktig. God håndtering er synonymt med ekspertundervisning. Din stemme er viktig - gi kommandoene i en fast, godt modulert tone og praise din hunden inne en gledelig tone som ringer med oppriktighet. Når hunden er nær lære du ham å svare på kommandoer som er gitt til ham sakte. Når du arbeider fra deg, lære ham å utføre kommandoer som er gitt krisen men akkurat høyt nok for ham å høre. Ikke gjenta kommandoer, heller korrigere ham for ikke betaler oppmerksomhet.


Related Posts

Uvanlig Triks Du Bør Begynne å Lære Din Hunden i Dag
4/ 5
Oleh