Rabu, 31 Agustus 2016

Stor Hunderaser Borzoi, Bullmastiff,Engelsk Setter,Gordon Brostein,Irsk vannspaniel, Rottweiler, Sibirsk Husky

Borzoi

 

Historien og origin: en gang kjent som russisk Wolfhounds, denne russiske synet hound ble utviklet av krysset utdødd samer sled hunden med Kullminen. Borzoi ble brukt som Hetsjakt hundene for å jage kaniner, rev og ulv i pakker. Hans fart, agility og styrke tillates for langt foran montert jeger, erverve byttet av syn, kjører det, og hold den på bay til jegeren kom. Den første Borzoi ble brakt til USA fra England i 1889.

Beskrivelse: Borzoi står 26 til 28 inches på skulderen og veier 65 100 pounds. Han har en tynn, leggy, atletisk kropp og en lang, silkeaktig, shedding belegge det krever middels vedlikehold. Pelsen er vanligvis hvit med svart, brun eller sitron merkingen. Den ble utviklet for å beskytte rasen fra grusom russiske vinteren.

Om rasen: Denne rase var en gang en favoritt blant de russiske aristokratene og beundret av den russiske tsaren. Han har skjønnhet, eleganse, transport og personlighet å matche hans kongelig arv. Borzoi er rask, fleksibel, reservert og svært ren. Han er trofast mot hans eiere men forsiktig med fremmede. Han er vanligvis intolerante overfor uforutsette små barn kan bite uten advarsel. Borzoi trenger tidlig trening og socialization. Opplæring bør ikke være hovmodig fordi denne rasen behandler informasjon sakte og hvis presset avsluttes. Tålmodighet og konsistensen er viktig. "Sitte" kommandoen er vanskelig å undervise på grunn av Borzoi benete, hengslete struktur og mangel på kroppen polstring. Kommandoen «Come» er avgjørende, og må være fullkommen fordi hans stor hastighet gjør det mulig for ham å forsvinne fra synet i sekunder. Borzoi vil har en høy byttedyr stasjon og gripe og drepe små dyr før hans eier kan reagere. Han kan også være svært hunden-aggressiv. Analog med alle syn jakthund, Borzoi må ofte være tillatt tid å være alene. Forvent ikke ham å være så hengiven som en Gylden Gjenerverve. Eiere som brukes til mind-set katter vil sette pris på denne rasen, selv om det ville være feil å egen en katten med en Borzoi. Han trenger en seng eller et tykt teppe å ligge på fordi han ikke har mye muskler eller fett på kroppen og kan få trykksår hvis hans soveområde ikke er polstret riktig.

Fôring: Anbefalt fôring for denne rase er 1 ½-2 ½ bokser (13,3 oz) merket meaty med kjeks lagt i samme beløp eller 5 cupfuls fullført tørr mat.

Ideelle hjem: Denne rase er ikke egnet til å leve i en leilighet, selv om han kan tilpasse seg en så lenge han får masse plass og trening. Rolige omgivelser uten uforutsigbare hendelser og små barn er foretrukket. Små dyr kan utgjøre et problem på grunn av denne rasen høy bytte stasjon. Han trenger å kjøre, og aktivitet som er mulig bare hvis du har riktig trent ham å komme når alarmert og hvis du har sosialisert ham blant annet hundene og folk. Borzoi eiere bør være rolig, omgjengelig ledere som ikke nødvendigvis ønsker en hund som er altfor hengiven. Nervøs, hyperaktiv og velvære typer bør unngå denne rase. Eldre og bevegelseshemmede kan ha problemer med opplæring og trening denne rase. Han skal ikke være alene i et verft fordi kan enkelt hoppe en seks fot gjerde.

Bullmastiff

 

Historien og origin: The Bullmastiff antas å ha utviklet seg mellom 200 eller 300 år siden av krysset Mastiff med the Bulldog. Han ble brukt som en vakthund mot krypskyttere (som var på jakt på store eiendommer) uten å faktisk skade dem. Bullmastiff var bred for å være modig, rask, sterk og villige til å utfordre mennesker.

Beskrivelse: Bullmastiff står 24 til 27 tommer på skulderen og veier mellom 100 og 135 pounds. Han har en kraftig, muskuløs og boned kropp og en kort, lite vedlikehold shedding belegge det trenger regelmessig børsting. Ørene kan være beskjært eller uncropped. Fargen kan være fawn, rødbrun eller brindle; en liten hvit flekk på brystet er akseptabelt.

Om rasen: The Bullmastiff er en pålitelig, hengiven, lat, kraftig rase med en naturlig instinktivt voktet sitt hjem og familie. Disse hundene er vanligvis svært mistenksom av fremmede og annet hundene og er en av de mest territorielle av arter. Men normalt forsiktig med barn i sin egen familie, kan Bullmastiffs være uforutsigbare med venner, slektninger og kolleger. Husk på at denne rasen ble designet for å utfordre mennesker og vil gjøre det uten å nøle hvis en trussel blir oppfattet. Når en Bullmastiff blir aggressive, er det eksplosiv og ustoppelig. Denne rase er i stand til å drepe en annen hunden i sekunder, så ser ikke la ham av leiekontrakten. Den eneste måten å minimere denne instinktivt opptreden er å sosialisere og trene hunden fra dag én, slik at Bullmastiff valpen å samhandle med folk og hundene i en kontrollert, positivt miljø. Menn bør være neutered ved åttende måned. Kvinner har tendens til være færre aggressiv og er ganske mer engstelig enn menn. Bullmastiff er normalt innhold å ligge rundt huset. Selv om mindre energisk enn bokseren, han pleier å være litt mer aktiv enn Mastiff. Opplæring skal begynne tidlig og bør være fast, men ikke hovmodig, denne rase modnes langsomt og kan bli bekymret hvis presset for hardt. Tålmodighet og konsistensen er nødvendig, så vel som positive, trygg holdning. Ødelegge oppretter en pushy hund som mangler tillit, en kombinasjon som kan være farlig. Eldre barn er tillatt forutsatt absolutt ingen roughhousing er tillatt. Denne rase spiser store mengder mat. Han vanligvis bor ti til tolv år, og er mottakelige for bloat, hoften dysplasia, øyelokket abnormiteter, gastrointestinale lidelser og luftveisproblemer. Han snorker og drools og er ofte flatulent.

Fôring: Anbefalt fôring for denne rase er minst 2 ½ bokser (13,3 oz) et merket meaty produkt med kjeks lagt i samme beløp eller 5 cupfuls til tørr, komplett mat.

Ideelle hjem: et stort hus i landet med en inngjerdet hage eller kennel er foretrukket, skjønt denne rase er omgjengelig i hjemmet. Eieren av en Bullmastiff må være en sterk, omgjengelig, trygg leder som er fullt klar over kraften i denne rasen og som ikke prosjektet bekymre eller bekymring. Tid må være tilgjengelig til tog, sosialisere og håndtere denne rase. Men svært hengiven med familien sin, kan Bullmastiff være uforutsigbare og aggressiv med barnas venner. Spoilere og svake, nervøs, eller nedlatende folk bør unngå denne rase, som skal eldre og funksjonshemmede. Bullmastiff trenger regelmessig mosjon; et barn eller lett person kan ha en hard tid kontrollerer ledelsen.

Engelsk Setter

Historien og origin: antas å ha blitt utfoldet fra Spanjol, Engelske Brostein ble først sett i 1500 England og ble perfeksjonert som en jakthund på 1800-tallet. I funksjonen er nesten identisk med pekeren. Hovedforskjellen er lengre pelsen, som tillater dem å jakte i kaldere vær og gir dem ekstra beskyttelse mot tunge underskogen.

Signalementet Det Engelske Brostein står 22 til 25 inches på skulderen og veier mellom 50 og 70 pounds. Shedding pelsen er middels lengde, flatt og lett wavy. Daglig penselen og kam er nødvendig å oppbevare frakken i god stand. Silkeaktig hår under ørene bør fjernes, og håret under halsen og under øret til brystet benet. Bakgrunnsfargen er vanligvis hvit, med blandet svart, sitron, tan eller lever flekker.

Om rasen: Engelske Brostein er mild, vakker, hunder som sørger for en utmerket kameraten og en pålitelig gundog. De er meget aktiv hundene som trenger regelmessig mosjon og bør få en jobb som jakt eller smidighet arbeid. Deres scenting er en stor distraksjon til dem. De kan være ganske sta og drevet på grunn av deres sterke jakten instinktivt. Dette vil gjøre tilbakekallingen kommando en vanskelig å lære. Engelske Brostein er vanligvis ganske god med barn og er vanligvis vennlig til fremmede etter en innledende periode på etterforskning. De gjør utmerket jogge partnere, gitt deres smidig, atletisk bygge. Tidlig lydighet trening og socialization er avgjørende. De elsker i selskap med mennesker og kan være vemmelig bark hvis venstre alene i lange perioder.

Fôring: Anbefalt fôring for det Engelske Brostein er 1 ½-2 ½ bokser (13,3 oz) høy kvalitet kjøtt produkt med kjeks lagt i samme beløp eller 5 cupfuls av en komplett tørr mat.

Ideelle hjem: et hus med en inngjerdet hage er svært viktig for denne rase. Barn bør undervises respektere hunden og skal ikke tillates å kjempe eller jage ham. Eieren av en Engelske Brostein skal være en aktiv, tålmodig, fast leder som regelmessig gir hunden en aktivitet som jakt, smidighet arbeid eller sporing. Tidlig lydighet er obligatorisk. Det Engelske Brostein kan være for aktive eldre eller deaktivert. Tid til å trene trening og brudgommen denne rase er viktig.

Gordon Brostein

Historien og origin: The Gordon Brostein er en sann skotske rase, dateres tilbake til 1600-tallet Skottland. Han er den eneste opprinnelige skotske fuglehunder og var opprinnelig kjent som det Gordon Castle Brostein skyldes det faktum at han ble oppdrettet på Gordon Castle, Banffshire. Mange tror at han er en krysning mellom Bloodhound og Kullminen. Han ble verdsatt for sin peke, hente og sporing evne.

Beskrivelse: Gordon Brostein står 23-27 tommer på skulderen og veier mellom 45 og 70 pounds. Han har en grasiøs, solid, atletisk kropp. Hans shedding belegge er av medium lengde, er skinnende og bølgete og trenger regelmessig børsting. Pelsen er alltid sort.

Om rasen: The Gordon Brostein er en utmerket gundog, fugl-finne hunden og ur hunden. Han er vakker, grasiøs, intelligent, og gjør en fantastisk familie kjæledyr. En Gordon Brostein er meget hengiven med hans eiere men mistenksom og reservert mot fremmede. Han får godt med barn, forutsatt de ikke roughhouse. Men kan han ikke være så vennlige med barnas venner. Han er en svært aktiv hund som trenger rikelig med mosjon. Denne rase gjør en stor jogging partner på grunn av hans leggy, fleksibelt bygg. Han kan være vanskelig å trene fordi han lærer ganske langsomt og kan bli passiv-resistente hvis han trykkes for hardt. Være pasient og gå sakte med denne rasen, og være klar på hva du spør ham å gjøre. Tillate mer tid for ham å lære hva du underviser og bruker ikke nedlatende teknikker. Noen Gordon Brostein har en tendens til frykt-baserte aggresjon mot mennesker eller hunder, så sørg for at din er rikelig socialized fra første dag. Ta din hunden å venner hjem, butikker og parker, men unngå noen av-leiekontrakten hundene det kan skremme valpen. Introdusere din dukke til så mange mennesker og dyr som mulig når han er ung og impressionable.

Fôring: Anbefalt fôring for denne rase er 1 ½-2 ½ bokser (13,3 oz) høy kvalitet kjøtt produkt med kjeks lagt i samme beløp eller 5 cupfuls et komplett, tørr mat.

Ideelle hjem: et hus med en inngjerdet hage er viktig for denne rase. Gordon Brostein er en aktiv hunden og trenger masse av morsjon, spesielt jogge eller feltet arbeid. Eldre barn finnes OK de er respektfull og ikke grov. Lydighet trening og socialization er nødvendigheter for denne rase og må ikke være oppjaget. Hvis venstre alene for lenge, kan han bli vokal og destruktive. Eldre og arbeidsudyktig kanskje ha bekymring gir det Gordon Brostein nok morsjon.

Irsk vannspaniel

Historien og origin: Dette er en gammel rase, utviklet i Irland fra flere Spanjol raser mot slutten av 1800-tallet. Den irske vannspaniel, var men i stand til å rødme fugler som andre Spanjol, faktisk bred til excel som en vann gjenerverve.

Beskrivelse: Den irske vannspaniel er den største av spaniels, mellom 21 og 24 tommer på skulderen og veier 45 til 65 pounds. Han har en sterk fysikk og en tett, krøllete, vanntett strøk med minimal shedding. Daglig penselen og kam ukentlig er nødvendig, som vel som periodisk klipping. Denne fleksible rasen er kjent for sin topknot krøller og hans rotte-lignende hale. Strøk er leveren-fargede.

Om rasen: The irsk vann spanjol er en utmerket vannhund og gjenerverve. Han er vakker, lojal, modig og intelligent. Han er også en veldig aktiv og veslevoksen hunden. Den irske vannspaniel er nysgjerrig og uttrykksfulle, aktive, litt sta og uavhengige. Han er meget hengiven og kjærlig mot hans eier, skjønt han mistenksom overfor fremmede og kan være aggressiv mot andre hunder. Irsk vann spanjol pleier å være godt ur hundene. Socialization og lydighet trening må begynne tidlig. Denne rase elsker å arbeide og må gis noen plikter å gjøre, enten det er feltarbeid, sporing, lydighet eller smidighet. Han viser ikke eiendomspronomen aggressiv problemene sett i noen andre Spanjol. Irsk vann spanjol kan være utsatt for hip dysplasia og hypothyroidism.

Fôring: Anbefalt fôring for den irske vannspaniel er 1-1 ½ bokser (13,3 oz) av høy kvalitet kjøtt produkt med kjeks lagt i like deler eller 3 cupfuls av en fullstendig, tørr mat.

Ideelle hjem: et hus med en inngjerdet hage er å foretrekke, men han kan tilpasse leilighet lever så lenge han får masse mosjon. Disse hundene trenger sterke lederskap fra tidlig, ellers vil de gå over en ødelegger, svak leder. De bør bli socialized med folk og hundene valp panseret. Den irske vannspaniel er vanligvis trygt med barn, forutsatt ingen roughhousing oppstår. Dette er en rase som skal bli gitt noe å gjøre eller bli rastløs. Eldre og bevegelseshemmede kan ha problemer med å holde med dette aktive rase.

Rottweiler

 Historien og origin: The Rottweiler kommer fra den tyske byen Rottweil i Württemberg. Han ble brukt som en kveg drover og vakt hund i Tyskland.

Beskrivelse: Rottweilers stå 22-27 tommer på skulderen og veie mellom 70 og 120 pounds, med hanner litt større enn kvinner. Med en forankret hale og kraftige tykk musklene har Rottweiler en big-boned kropp og en grov mid-length pels som kaster, men er relativt enkle å vedlikeholde, krever regelmessig børsting for å holde den i god stand.


Om rasen: The Rottweiler er en tysk arbeider hunden høy intelligens. Han har vært brukt som en herder og brukes fremdeles i dag som trekkhund, politi hund, vakthund og fjellet Redningshund. Han er en stor, tungt muskuløse hunden har styrke og mot. Han er av natur en av de mest territorielle rasene. Svært mistenksom overfor fremmede, Rottweiler vil vokte eieren sin hus og hage med villskap om nødvendig. Han burde ikke være holdt på et sted der folk ofte gå som en kjede-link gjerde ved et fortau. Dette vil oppmuntre seg å gjerde-kamp og bli aggressiv. Holde denne rase inne i huset, hvor det kan beskytte hjemmet ditt mer effektivt. Han er ekstremt dominerende og presse, og liker å bruke hans store kroppen for å kontrollere deg skjeve og presser deg. Han svarer best til slag og fast håndtering, ikke lenket eller kenneled. Trening og socialization må begynne tidlig. Håndtering må starte valp panseret fordi denne rasen ikke vil bli håndtert, spesielt på føttene. Klipp neglene minst to ganger i uken starter når han er en dukke. En trygg, rase Rottweiler som har mottatt fast tidlig trening og har ikke blitt bortskjemt kan en stor pet. Når kjøpt fra en flittig oppdretter og utdannet riktig, kan en Rottweiler være en beundringsverdig, modig, lojal hunden dugelig av høy lydighet. Rottweiler lider ofte av hip dysplasia og skulder problemer. Strukturelle problemer kan overdrives ved å tillate hunden å bli overvektige. Hoften eller skulder smerter i en Rottweiler kan ikke være merkbar for eier fordi denne rasen kan tåle smerte ganske effektivt, men denne smerte-maskering kan resultere i aggressivitet mot eieren når hunden ikke ønsker å bli rørt inne en følsom område. Det Rottweiler dukke er mottakelig for hjørnetann parvovirus, en svært smittsom viral sykdommen det angripe benmargen, intestinal, lymfe og hjerteceller og kunne dø hvis ikke får riktig skudd.

Fôring: Anbefalt fôring Rottweiler er 1 ½-2 ½ bokser (13,3 oz) av høy kvalitet kjøtt produkt med kjeks lagt i samme beløp eller 5 cupfuls av en fullstendig, tørr mat.

Ideelle hjem: et hus med en inngjerdet hage er best for Rottweiler, men du ikke bør la ham i gården hele dagen. Eieren av en Rottweiler må være en sterk og fast leder som setter reglene, og stikker til dem. Ikke vurdere denne rase hvis du er omsorgsfull, funksjonshemmede eller eldre, hvis du har barn, eller hvis du ikke har nok tid til å trene hunden. Også får ikke mer enn en om gangen, og får ikke søppel kameratene. De bånd nærmere hverandre enn deg og opprette atferdsmessige mareritt. Hvis du bor selv og ønsker en hund du kan føle deg trygg med, kan en Rottweiler være for deg. Du må bevise ledelse hver dag til denne rasen. Hvis du velger en Rottweiler, bruke mye tid på å finne en fint oppdretter. Også huske på at kvinner har en tendens til å være mer aggressiv.

Sibirsk Husky


Historien og origin: The Siberian Grønlandshund ble oppdrettet av nomadiske Chukchi stammene i nordøst-Asia. Han ble brukt som sled hunden og som jeger. Denne mellomstore rasen har stor utholdenhet og en livlig, uavhengige natur.

Beskrivelse: Det Siberian Grønlandshund står 20 til 23 tommer på skulderen og veier mellom 35 og 60 pund. Kvinner er mye mindre enn hannene. Han har en middels stor atletisk kropp og en høy vedlikehold pels som kaster overstrømmende og krever regelmessig børsting for å holde den i god stand. Undercoat er tett, gir hunden stor isolasjon mot kulden. Våren mister Grønlandshund mye av dette underlaget. Øyenfarge for Grønlandshunder er variabel. Farger er vanlig, ofte en av hver er sett.

Om rasen: fordi denne rase var bred for å utføre sin oppgave med mindre menneskelig kontroll, han tendens til å være mer intelligent og på den sta, uavhengig side. Grønlandshund elsker å streife og gjøre sine egne ting. Han kan være svært motstandsdyktig mot trening, spesielt med kommandoen «Come». Denne rasen kan være en ekte karakter, og da utnevne han er kjærlig og søt, gjør ham en god slekt hunden. Han er veldig rent og sjelden gir av noen doggy lukt. Han er også svært vokale, ikke bjeffer så mye som jodling i hyler og yips som ligner vocalizations av ulver. Dette kan være irriterende og vanskelig å endre. Smart men sta, Grønlandshund er ikke de enkleste rasen å trene. Han trenger masse mosjon og ikke ville være et godt valg for en leilighet beboerne. Han er også en dårlig vaktbikkje på grunn av sin tendens til å ta av ved første tegn på problemer. Denne rase elsker å løpe og kan gjøre en stor jogging partner, forutsatt at været ikke er for varmt. Rettferdig holde inne sinn det Grønlandshund har en svært høy byttedyr stasjon og kan være ganske aggressive mot små hunder og andre små dyr. Grønlandshund er vanligvis vennlig til nesten alle, og er vanligvis fint med barn. Denne rasen kan være utsatt for hip dysplasia og kronisk diaré. Han har en mage-tarmkanalen som kan overreact endringer i kosthold eller miljø. Gi Grønlandshund typer mat og ikke endre det hvis nødvendig. Unngå å la hunden inne kennelen eller han kan ikke spise godt, kan få diaré og kan lide av såkalt kennel feber, en urolig tilstand som er best beskrevet som en klaustrofobisk angst confinement.

Fôring: Anbefalt fôring for denne rase er 1 ½-2 ½ bokser (13,3 oz) høy kvalitet kjøtt produkt med kjeks lagt i samme beløp eller 5 cupfuls av en komplett tørr mat.

Ideelle hjem: et hus med en inngjerdet hage er viktig. Eieren av en Siberian Grønlandshund bør være en fast, kompetent leder som liker en leken, utfordrende og uavhengige rase. Spoilere og nervøs typer anmassende personer bør unngå denne rase. Tid til å trene og trene ham, særlig kommandoen «Come» er viktig. Grønlandshund er fint med barn, men ingen roughhousing skal tillates. Små dyr utgjøre et problem på grunn av denne rasen høy bytte stasjon. Eldre og bevegelseshemmede kan ha problemer med å holde med dette aktive rase.


Related Posts

Stor Hunderaser Borzoi, Bullmastiff,Engelsk Setter,Gordon Brostein,Irsk vannspaniel, Rottweiler, Sibirsk Husky
4/ 5
Oleh