Senin, 22 Agustus 2016

Stor Hunderaser Afghaner Jakthund, Skjegg Kullminen, Black and Tan Coonhound, Greyhound

Afghaner jakthund

 

Historien og origin: ofte referert til som "Hunden av Noahs Ark", den afghanske mynde er en av de eldste, om ikke den eldste type i tilværelsen. Han ble brukt som en gjeterhund, en vakthund og en jakthund. Den afghanske lang frakk tillot ham å holde varmen i det harde klimaet i Afghanistan, noe som fetteren raskere, kort hår fra Egypt, Greyhound, ikke ville ha vært kunne gjøre.
Beskrivelse: Den afghanske Hound står 25 til 27 tommer skulderen og veier mellom 50 og 60 pund. Han har en atletisk kropp som kan smidig og smidig bevegelse. Shedding pelsen er lang, silkeaktig og vanskelig å vedlikeholde. Det absorberer fukt og lukt og krever daglig børsting og regelmessig klipping å forhindre matting. Føtter og ører er fjær, og det er en topknot lenge silkeaktig hår. Fargen kan være sølv, krem, svart, brindle, sort, eller en kombinasjon av nyanser.
 
Om rasen: denne raske, grasiøs synet hound er reservert, verdig og litt snooty med alle, men hans nærmeste familie. Han er svært elegant og aristokratiske av natur som også reserverte og mistenksom mot fremmede. Om varme og hengiven til sine eiere, afghanske er en jakthund som er meget selvstendig og vil ikke tolerere støyende barn eller uønsket oppmerksomhet. Han kan viker unna uønskede lidenhet hånd en fremmed. Denne rase er veldig avslappet, lykkelig curling opp en sofa tomgang dagen vekk. Men han også masse mosjon og gratis kjøre for å holde ham passer. Trening er vanskelig med afghanske. Sensitive og ikke altfor sterke, vil han balk hvis presset for fort. Han behandler informasjon saktere enn andre raser. Trening teknikk derfor være klart, langsom og presise. Nedlatende metoder vil bare panikk rasen og muligens ta redd knipser. Som med de fleste syn jakthund, ta kommandoene Sit og komme en spesielt lang tid å lære. Afghanske socialized fra en tidlig alder for å begrense sin reservert, mistenksom natur. Dette er ikke en rase å ødelegge eller Skjem bort, til tross for sin skjønnhet og sin eleganse. Ødelegge vil styrke en dominerende holdning og øke sjansene for aggresjon. På grunn av sin jakt natur, denne rasen kan også være liten hunden-aggressiv og har en svært høy byttedyr stasjon mot mindre dyr.
Fôring: Anbefalt fôring for denne rase er 1 ½ -2 ½ bokser (13,3 oz) høy kvalitet kjøtt produkt med lagt kjeks i lik del eller 5 cupfuls av en komplett tørr mat.
Ideelle hjem: Eieren av en Afghaner jakthund bør være en easy-going person som ikke krever konstant oppmerksomhet og hengivenhet fra hunden. En jeger av natur, denne rasen trenger en stor sted for ham å kjøre gratis og er derfor ikke egnet for leiligheter levende.

Skjegg Kullminen

 

Historien og origin: antas å være en av de eldste gjeterhund i Skottland, det skjegg Kullminen ble utviklet i 17th og 1700 England og Skottland. Denne rasen ble brukt i herding og storfe kjørte. Frakken været motstandsdyktig gjør ham til å tåle tøffe, våte klimaer. 
Signalementet Det skjegg Kullminen står 20-22 tommene skulderen og veier mellom 45 og 55 pounds. Han har en atletisk mellomstore kropp og en lang, flat, raggete, shedding belegge det matter lett og absorberer lukt. Daglig penselen og kam og regelmessige bade er avgjørende for denne rase. Frakken kan holdes i et kortere klipp for å redusere vedlikehold. Frakken kan være svart eller blå-grå med eller uten hvit, eller det kan være fawn eller brun, begge med eller uten hvit. Fargen kan lysere eller mørkere som hunden aldre.
 
Om rasen: en naturlig herder, denne skjønn hunden er en viet pet som er vennlig, leken og god med barn. Han er intelligent, aktivt lett utdannet, og gjør en stor viser hunden. Det skjegg Kullminen er utgangspunktet reservert med fremmede, men kommer raskt. Dette er en følsom og mildt sta rase som svarer godt til konsekvent trening hvis teknikken er fast, men ikke hovmodig. Kommandoen "Komme" kan være den vanskeligste å lære. Det skjegg Kullminen, som de fleste andre herding arter, har en tendens til å jage bevegelige objekter som biler, sykler og joggere. Om pålitelig med barn, liker han å jage dem og nappe hælene. Barn bør ikke lov til chase spill med denne rasen. Det skjegg Kullminen trenger regelmessig mosjon. Han kan utmerke seg konkurransen lydighet, smidighet arbeid og herding.
Fôring: Anbefalt mate for det skjegg Kullminen er 1 til 1 ½ bokser (13,3 oz) merkede meaty produktet med kjeks lagt i samme beløp eller 3 cupfuls av en komplett tørr mat.
Ideelle hjem: denne rasen trenger masse mosjon. Et hus med en inngjerdet hage er viktig. Eieren av en Bearded Collie bør være en gjennomført leder som ønsker en entusiastisk, vennlig slekt hunden det kanne overgå inne lydighet arbeid. Barn er fine, forutsatt ingen jage eller roughhousing er tillatt. Spoilere og nervøs eiere kan redusere hundens tilliten og fremme frykt og Rank-skarp. Eldre og bevegelseshemmede kan ha problemer med å eie denne aktive rase. Tid til å trene, trening, sosialisere og groom det skjegg Kullminen er viktig.

Black and Tan Coonhound

 

Historien og origin: først brukt i middelalderens England, Black and Tan Coonhound ble fullført i det sørlige USA. Denne rase er en av seks typer Coonhound, og ble brukt som en tracker opossum, vaskebjørn og bjørn. Det er en arbeider-hund er ikke vanligvis sett i utstillingsringen.
Beskrivelse: Står 23-27 tommer skulderen og veier mellom 70 og 90 pund, er dette en stor, sterk, smidig Støvere. Shedding frakken er kort, tett, og krever regelmessig børsting med hund hanske. Stamgjest øre er viktig med denne rasen.
 
Om rasen: Dette er en meget kraftig, hardfør, aktive, drevet rase det er primært en "jakt hund og bør ikke anses som en familie kjæledyr. Black and Tan Coonhound er ikke tilpasningsdyktig til hjemmet som Beagle eller bass. Han er best eid av en jeger som kan sette hans naturlige evner til det bedre. Svart og brun er ivrig, varsling, og har en fantastisk følelse av lukt og vil være lett distrahert av noen duft wafting gjennom nabolaget. Lik Bloodhound og i mindre grad, Basset, denne rasen kan være provosert til aggresjon hvis adlyde når han ikke vil eller når han ikke forstår hva han er forventet å gjøre. Dette er en eksplosiv, ikke-tenkning aggresjon som kommer med lite advarsel. Instinkt å spore i denne rasen er vanligvis sterkere enn hans eier muligheten til å kontrollere; hunden går i en drevet, transe-lignende tilstand som er vanskelig å bryte gjennom. Black and Tan Coonhound mistenksom normalt overfor fremmede, og er ikke anbefalt for familier med barn på grunn av sitt potensial for aggresjon. Om bred for å bli en pakke jeger, kan han være veldig hunden-aggressiv. Black and Tan Coonhound er også svært vokale, noe som gjør ham best egnet til livet en gård eller i landet. Han er utsatt for hip dysplasia og øret infeksjoner og ha ørene rengjøres regelmessig. Hans eier håndtere hunden liberalt fra dag én eller risikere å bli bitt.
Fôring: Anbefalt fôring for denne rase er 1 ½-2 ½ bokser (13,3 oz) merket meaty produkt med kjeks lagt i like deler eller 5 cupfuls av en komplett tørr mat.
Ideal Home: Et hus med en inngjerdet hage eller en kennel er viktig. Denne rase gjør ikke en god familie kjæledyr fordi han forstår ikke og vil ikke tolerere barn. Han gjør mye bedre hvis eies og brukes av en jeger regelmessig. Han er en fungerende hund trenger regelmessig mosjon samt tilsyn og firmaet no-nonsense ledelse. Lydighet trening og socialization fra dag én er nødvendig.

Greyhound

 

Historien og origin: en av de eldste rasene, dette synet hound ble brukt av egypterne for å kjøre ned kaniner og gaseller åpne slettene i Nord-Afrika. Greyhound er en ren bred, som betyr han ikke har utviklet seg fra kryssinger med andre typer. Dessverre denne rase er ofte brukt som racing hunden og er ofte ødelagt etter en kort, upersonlig.
Beskrivelse: The Greyhound Hotel er en stor, elegant hund, står på ca 26 tommer på skulderen og veier 60 til 70 pounds. Slank og smidig, han var bred som ørkenen jegere og har nesten ingen kroppsfett. Dette gjør ham til å tåle varme godt, men det gjør ham et dårlig valg for kaldt klima. Frakken er kort, shedding som krever regelmessig børsting med hund hanske å holde det skinnende. Fargene inkludere hvit, brindle, grå og tan, blant andre.
 
Om rasen: The Greyhound er en søt, følsom hund som kan være reservert mot fremmede hvis ikke socialized riktig fra en tidlig alder. Normalt stille, det kan være en god leilighet pet lenge han får nok mosjon. Selv om rase for hastighet, han egentlig lat og liker ingenting bedre enn ligger sofaen i timer om gangen. Han er en vennlig, godmodig rase som er hengiven til sine eiere og meget mild med barn forutsatt at det eringen roughhousing. Greyhound lærer ganske langsomt. Opplæringen skal være positiv og gjort i små skritt for ikke å forvirre ham. Kommandoen Sit er vanskelig for denne rase å mestre. Tillitskapende er viktig i opplæringen av en Greyhound. Han kan være aggressiv mot små hunder har en høy byttedyr stasjon mot kattene, kaniner og andre små dyr. Som de fleste syn jakthund, Greyhound har liten polstring kroppen og kan trykksår hvis han ikke får noe mykt å ligge . Han tolererer ikke kaldt klima og holdes varm eller han kan bli syk. Han gjør en stor jogging partner er normalt godt opptrådt leiekontrakten. Hvis du liker en søt, rolig, følsom hund som elsker deg og likevel være tilfreds med å bare være seg selv, er en Greyhound retten hunden for du.
Fôring: Anbefalt fôring for denne rase er ca 1 ½ og 2 ½ bokser av høy kvalitet hunden næringen (13,3 oz) blandet med kjeks eller 12-16 oz hakket eller hakket kjøtt. Du kan skjemme bort denne rasen ved å gi ham smuldret grovt brød og en liten drink melk.
Ideelle hjem: en rolig, forutsigbar hjem er det beste miljøet for en Greyhound. Han kan leve i en leilighet hvis han utøves daglig. Hans eier bør være rolig og trygg og ikke bruke nedlatende treningsmetoder. Nervøs, forsiktig typer vil bare bekymre deg denne sensitive rase. Eieren være en pasient leder, som Greyhound tar lengre tid å trene enn andre raser. Små dyr i hjemmet kan være et problem på grunn av sin sterke byttedyr stasjonen. Greyhound eieren bør ikke være en person som trenger en klengete, altfor hengiven hunden.

Related Posts

Stor Hunderaser Afghaner Jakthund, Skjegg Kullminen, Black and Tan Coonhound, Greyhound
4/ 5
Oleh