Senin, 29 Agustus 2016

Puddeloppdretter og puddelen Grooming Tips

Velge en pålitelig Poodle oppdretter


Så har du bestemt at du ønsker å kjøpe en Puddel. Du har gjort noen stor avgjørelse og du vet at du elsker Poodles. Nå må du spørre deg selv uunngåelig vanskelige spørsmål.

1. kan du råd til en Puddel? Ikke inkludert kjøpesummen (tross alt, du kan få en for ingenting), kan du forvente å bruke opp til $1000 i året på mat forsyninger og vet notaene. Profesjonell grooming kan øke prisen med mer.

2. er du villig og kjøpedyktig bruker tid og energi leker med din Poodle, gå ham, og bare henger ut sammen rundt huset? En hunden forlatt i selv de mest luksuriøse omgivelsene er ikke en lykkelig hunden.

Hvis svarene "ja", er du fortsatt ikke ferdig. Du må fremdeles bestemme det riktige Poodle for deg. Hvilke kvaliteter er viktigst for deg - størrelse, lekenhet, helse, alder, temperament, ser? Vil du ha en hund show, eller bare en lojal kameraten? Vil du forvente din Poodle for en vaktbikkje? Gjøre triks? Underholde barna? Sov middag?

Det viktigste elementet i valg av riktige Poodle er å finne en pålitelig kilde. Dette er en sak som krever den ytterste forsiktighet. En Puddel bør ikke være en impuls kjøp. Gjør din forskning; en liten ekstra tid og tenkte nå vil spare deg måneder hjertesorg nedover veien. Hvis du leter etter en valp, oppsøke en ansvarlig oppdretter. Dette er ikke alltid en lett oppgave; noen av dem annonsere i avisen, og ingen vil være oppført i gule sider. Siden det er nesten umulig å leve av formering hundene nøye og ansvarlig, nyter høyst fint oppdretter en dyr hobby. Prisen på valpene de selger knapt dekker deres utgifter. Likevel, fordi fint oppdretter vanligvis avle fra sine hjem og fortjeneste er ikke deres viktigste motiv, prisen du betaler for en fint hunden er vanligvis ikke mer enn fra en kommersiell etablering, og du får nesten alltid en bedre kvalitet hunden.

For å finne slike en oppdretter, må du spørre rundt. Anmode din veterinarian, groomer eller kunnskapsrik venner. Sjekk med din lokale All-Breed Kennel Club eller Poodle Club. Hvis du ikke vet hvordan finne en oppdretter lokalt, er gå til American Kennel Club (AKC) hjemmeside for mer informasjon. Gå til nærliggende utstilling og sjekke programmet for å se hvis noen viser Poodles bor nær deg (du kan få en tidsplan elektronisk fra AKC). Ta en titt på deres Poodles og se om dette er den generelle typen hund du ønsker.

Hvis du ser en hund du liker, plukke en rolig tid (vanligvis etter bedømme) til å stille spørsmål av utstillerne. Hvis de er oppjaget, be om et visittkort, og å ringe eller besøke senere. Selv om du kan få heldig og skje på en sannsynlig søppel på akkurat rett tid, vil du ganske sikkert måtte vente å få valpen - kanskje for så lenge som flere måneder. Hvis du insisterer på et bestemt kjønn eller en farge, kan det hende at din vente enda lenger.

Vær oppmerksom på at skal en Vis oppdretter ikke betyr at du skal få en utstillingshund. En person som er interessert i å vise hunder vil mest sannsynlig ta den tid og omsorg å ha den nødvendige genetisk testing gjort for å bevise at hundene tilgjengelig er sunn og lyd. Derfor får du en rase, friske dyr som er testet, evalueres, og vokste opp i et hjemmemiljø.

Puddel rasestandard


Beskriver Poodle som en individuell rase er best artikulert av hva som kalles en "rase standard." Denne bestemt standard sammenlignes med hva genetikk bestemme - hundens fysiske egenskaper, for eksempel høyde, vekt, kroppstype, fargen eller belegge. Rase standarder også stave ut arter ønsket temperament, personlighet og feil. Rase standarder av en kennel eller hunden foreningslivet kan variere litt fra nasjon til nasjon, og kan endres over tid.

I et nøtteskall, rase standard maling et bilde av hva det ideelle Poodle bør se som og hvordan det skal fungere, gjør det tydelig og spesielle fra andre raser. Bare de hundene som best oppfyller standarden motta mesterskapet status eller er valgt å være bred, i hvert fall i teorien. Den første amerikaneren Kennel Klubben offisielle standarden for Poodle ble godkjent i 1901.

Den aller første AKC rasestandarder for Poodle var lik standard for det Kennel Klubben (engelsk), som ble skrevet i 1886. Tre forskjellige varianter av Poodle leketøy, miniatyr og Standard - eksisterte da, men de var preget av vekt i stedet for høyde som de er nå. Følgende beskrivelse oppsummerer den gjeldende rase-standarden, som angitt av Poodle Club of America:

Utseende: Poodle er intelligent og elegant utseende. Kjent for sin flyalarm gjengivelsen, Poodle er godt proporsjonert og flytter grasiøst. Poodle er det entusiaster kaller "en luft av utmerkelse." Sin likevekt og verdighet er unike for denne rase.

Størrelse: Det er tre størrelser eller typer Poodles: Standard, miniatyr og leketøy. De er alle samme rase. Leketøy Poodles er 10 inches høy eller mindre på skulderen, Miniatures 15 inches eller mindre, og standarder som 15 inches eller høyere.

Disse tre er bare størrelsen anerkjent av American Kennel Club, om potensielle Poodle kjøpere kan finne "vannglass" (veldig liten leker) eller "royal" (stor standarder) Poodles som én av sine valg. Dette er imidlertid ikke AKC akseptert størrelser.

Pels: Uansett hvilken størrelse av Poodle du velger, det Poodle krøllete belegge henne kronen ære. Hvit, svart, brun, fløte, blå, grå og aprikos er fargene akseptert av AKC. En rase Puddel belegge tekst er one-of-a-kind: harde, tett og krøllete.

Personlighet: Poodle er andre største aktivum er hans personlighet. Poodles er meget intelligent, god blid, følsom og tilpasningsdyktig. Poodles er folk elskere, og mål å behage, vanligvis følgende gjennom på enhver forespørsel deres eier kan spørre. Poodles er egnet til Vis karrierer, feltarbeid, terapi hunden arbeid eller livet som behagelig kameraten. Å være tilpasningsdyktige dyrene de, kan Poodles leve lykkelig i en by leilighet eller ta til liv på gården.

Puddelen Grooming Tips


Fordi Poodle raskt voksende en frakk, trim og bad er vanligvis nødvendig alle seks å åtte ukens. Hvis du har bestemt at du skal være den som tar vare på frakken, i stedet for en profesjonell groomer, må enkelte leverer være til stede. For grunnleggende børsting gjør pin-bristled pensel den beste jobben. Kontroller at bust er rett, ikke buet, og ganske mye beskikket på en gummi base. Børster med buet, viden spredte bust kan skade pelsen. En slicker pensel som lenge i form og har fine, tett satt ledninger med en liten sving på tips er anbefalt for ridding pelsen av matter og floker. A
grov-toothed stål kombi og en fin - toothed kam fullstendig liste over verktøy for å oppbevare frakken unsnarled.

Klipping pelsen krever bruk av en elektrisk avklipt, helst ettall med utbyttbare blad. En liten dyr Clipper er sterkt anbefalt av profesjonell groomers som det er lett og enkelt håndteres. Bladene varierer i størrelse etter området av hundens kropp som skal beskjæres, med antall bladet angir hvor mye hår fjernes. Jo høyere tall, mer hår klipp det av.

Det må bemerkes at disse bladene kan bli ganske varmt under klipping og brenne hundens hud, så det anbefales at du også kjøpe en spray smøremiddel kule og smøre bladene. Selvfølgelig kan du også bruke hånden avklipt, men de er mye vanskeligere enn den elektriske å operere, og hele klipping prosedyren vil ta ganske litt lenger. Flere skarp saks vil også være nødvendig å bruke den siste finpussen på utseendet på pelsen.

Når du begynner grooming din poodle, er hans bakfjerding regionen et godt sted å begynne. Ved inngangen her, hunden kan ikke se hva skjer bak ham, og han bør ikke bli nervøs eller irritert. Husk, det er en veldig god regel å venne hunden din til hele grooming prosedyre før noen store klipping. Han bør være godt trent nok slik at han ville adlyde "opphold" kommandoer mens han er på grooming bord. Gjør det klart fra starten at grooming er å bli tatt alvorlig. Prosedyren skal heller ikke et spill eller bryting kamp for deg.

Starte din grooming praksis først ser for matter eller floker. Nøye arbeider fingrene gjennom pelsen, deretter gjenta dette med fine - toothed kam. Hvis du skal
finne mat, bruk din slicker pensel eller en Markeringskant kam. Pelsen bør børstet og ned for å løsne det maths håret. Bruke en floke remover pelsen kan også hjelpe for å lindre problemet. I alle fall må matter fjernes før badekaret å unngå ytterligere innstramming.

Når du er ferdig børsting bakfjerding, begynne børsting ut bakbena med
rask, kort, opp og ned slag. Gjenta med forbena. Når beina er helt uten rot, begynner børsting kroppen, begynner på baksiden slutten og arbeider til nakken regionen. Pensle under kroppen, sørge for at du gir dette området en riktig mengde oppmerksomhet som det er et førsteklasses område for matter. Hodet og ører bør gjøres med stor omsorg, som disse delikate områder gir mye av det Poodle skjønnhet hvis groomed riktig.

Shopping For en Puddel: Bør du få en leketøy, miniatyr og målestokk Poodle?


Puddel Pups er absolutt bedårende, men de er mye arbeid. Gjenta: De er mye arbeid! Det tar tid og krefter til å undervise valpen tauene: house-training, oppførsel, grooming og sosialt samvær. Hvis du er hjemme mye, kanskje du jobber fra hjemmekontor eller du er et opphold-at hjemme foreldre, valp kan være en god innsats siden du kanskje kunne overvåke og acclimate din nye venn bedre.

Også, dukke er nesten alltid litt mer lekende, og du kan utvikle sin personlighet til din smak. Husk også at det første året av et hundeliv er en dyr! Men hvis du ikke opp den utrettelige innsatsen som valper krever, betenke adopsjon en voksen Poodle. Du kan finne mange tilgjengelig på redning organisasjoner og noen ganger på dyr le. Med en voksen hunden er du siste house-training, gråt, hoppe og tygge - forhåpentligvis.

Voksen Poodles kommer også med en utviklet personlighet, som kan være herlig. Når det gjelder valg mellom en mannlig eller kvinnelig Puddel, vil du møte tilhengere av hvert kjønn. Noen mener kvinnelige Poodles bånd nærmere menn og vice versa. Generelt, entusiaster si en kvinnelig Puddel har holdningen til "hva kan du gjøre for meg?" mens mannlige Poodle har holdningen til "hva kan jeg gjøre for deg?" Poodle er en en rase-passer alle i størrelse. Hva er så kult om Poodle er at det er en størrelse passer alle eller alle husholdninger!

Leketøy variasjonen er populære blant personer med begrenset plass. Men lite i størrelse, leketøy er hardføre av vekst og har alle hjerte og ånd av en stor hund. Leker kan utdannet å gjøre omtrent alt unntatt play henting spillet. Grunn av sin lille størrelse, er leker noen ganger altfor bortskjemt og babied av deres eiere. Som alle hunder trenger leker trening og riktig socialization.

På grunn av sin lille størrelse, kan leketøy ikke være et godt valg for en familie med barn. Større Poodles er bedre i stand til å håndtere den normale roughhousing som går sammen med barn. Hvis riktig overvåkes, skjønt, kan en leketøy passe fint inn i en familie hjemme.

Det Miniatyr Poodle, større og kraftigere enn leketøy, men ikke en stor hund, er også populær blant personer med begrenset plass, og reiser Vel, også. For de som elsker store hunder og pudler, er Standard variasjonen et utmerket valg. Trening og aktivitet er større enn for mindre variasjon, men en 100 hektar ranch er ikke en nødvendighet. En Standard kan leve komfortabelt i byen med daglige romps i parken. Vedlikeholdskostnader gå opp hvert utvalg. Leketøy, miniatyr og Standard. Selvfølgelig, det koster mer å mate og groom en Standard enn det gjør for å groom en leketøy eller Mini.

Poodle: En kort historie leksjon


Pudler funnet veien til Amerika fra England. De gjorde det i 1887. Før første verdenskrig nådde Poodle popularitet en topp på Amerikaneren hunden viser. Opprinnelig standarder og miniatyrer i Amerika ble vist som et enkelt rase, og leker ble vist som en egen rase før andre VERDENSKRIG.

Puddel Club of America, grunnlagt i 1931 å styre normalen av perfeksjon for alle pudler, tilbudt klasser med de samme kriteriene for alle tre størrelser. Som et spørsmål om faktum, var den første miniatyr å tjene en American championship tittel svart engelsk hund som heter "Spisepinne".

Noen av Englands fineste Poodles og flere fra kontinentet ble importert til Amerika i 1900. Deres genetisk arv fortsatt bærer i dag, og vi ser ofte navnene på kjente engelske hunder i noen slektslister for moderne amerikanske Poodles.

I 1960, hadde Amerika fanget opp med britiske og europeiske interessen for rasen. Pudler ble mest populære type hund i American Kennel Club registrering. I 1930 ønsket Helen Whitehouse Walker, eieren av Carillon kenneler, å innføre idretten av lydighet i Amerika. Hun var lei av å høre folk si at pudler, med sine fancy hairdos, var forfengelighet hunder. Hun lovet å bevise Poodle intelligens og evne til å være godt trent til Amerika.

I 1934 som England var nyter den voksende sporten lydighet "trialing", gikk fru Walker til Storbritannia sporten og treningsmetoder for lydighet. Da hun kom tilbake
hjem til Amerika, hun delte hva hun hadde lært med andre, inkludert hennes kjære venn, Blanche Sauders, som til slutt ble en kjent lydighet utstiller og lærer.

1947 var Amerika klar til å gjenkjenne lydighet konkurranse. Amerikaneren Kennel Klubben offisielt vedtatt regler og forskrifter for sporten og etablerte en lydighet avdeling i sine rekker.

Fra det arbeider Puddel-like hundene Europa på 1100-tallet til det sofistikerte Poodles Centuries of opprettholder rasen sin barndoms egenskaper som endear den til folk rundt
verden. Dermed, århundrer etter rasen utvikling, det synes ingen grunn til å tro at Poodles blir noe mindre populært i fremtiden enn de har vært i siste.

Hvordan å avgjøre hva valpen Poodle vil være Like som voksen


Hunden oppdretter og behaviorists kan bruke det som kalles "valp tester" eller "temperament tester" å forutsi hva en Puddel vil fungere som når det vokser opp.. Teknisk, temperament tester vurderer valper for motor evne, sensoriske og emosjonelle tilstander, omgjengelighet, problemløsning evne, interaksjon med annet hundene og vekselvirkningen med folk.

Puddelvalper er testet på bestemte tider for sine svar på stimuli eller situasjoner. de blir deretter vurdert som å ha temperament som utgående, aggressiv, passiv eller engstelig, dominerende eller avhengige.

Foruten temperament tester, det kalles også dukke testing, puppy evaluering testing eller valp sikkerhet testing - som kan gjøre oppgaven med å tyde vilkår og betydninger oppdrettere og andre hjørnetann fagfolk bruker vanskelig for potensielle dukke kjøperne. Imidlertid kan du bestemme noen egenskaper gjennom valp tester, som:

1. nivå av dominans.
2. om pup er mottakelig for trening.
3. om pup henter.
4. om pup er utgående eller innadvendt.
5. om pup 1s folk orientert eller antisosial.

Det leketøy Poodle


Selv om små hundene har eksistert i hundrevis av år, bare relativt nylig har oppdrettere utviklet en "sant-til type" leketøy Poodle, som trofast vil gå på sin attraktive egenskapene fra generasjon til generasjon. I Amerika, ble Toy pudler behandlet som en egen rase 1943. På den tiden, AKC ga og enige om de var akkurat som de andre pudler, bare mindre.

Leketøy Poodles er utmerket pets for leiligheter og for eldre mennesker, siden de krever litt øvelse. En moden leketøy Poodle vil veie mellom 6 og 12 pounds, og vil komme sammen godt med en halvtime med utendørs trening om dagen. Selvfølgelig kan de løp rundt leiligheten som en gal.

Leketøy Poodles er enkelt å hente og bære fra ett sted til et annet, og så lenge de er utdannet riktig, de er så kompatibelt som andre størrelser. Små barn, men lere stadig rundt et leketøy, som de kan utilsiktet skade ham. I slike tilfeller er mer omfattende Poodle ulike et bedre valg.



Related Posts

Puddeloppdretter og puddelen Grooming Tips
4/ 5
Oleh