Senin, 22 Agustus 2016

Hundens Ernæring Og Den "Beste Hund Mat"

Ingen-reklamen hunden matvarerne

Som hundeeier du har to alternativer på typen mat som du kan gi til deres hunden: kommersielle mat og ikke-kommersielle mat.

Ikke-kommersielle mat, som forklart her er ikke nødvendigvis matvarer som ikke er tilknyttet på noen måte med en kommersiell virksomhet, eller er de matvarer som ikke koster penger. Begrepet "ikke-kommersielle '', refererer som brukes her, til de matvarerne som ikke er en del av kommersielle pet food industrien eller selges ikke utelukkende som hundemat.

Egentlig var den første mat matet til en hund en ikke-kommersiell mat, som er rester av en huleboer måltid. Noen av de tidligste registreringer gi både beskrivelser og bilder av hunder blir kastet mat fra tabellen. Det er sannsynlig at de fleste av disse utklipp som ble kastet til moderne hundens tidlig forfedre var et utvalg av ubalanserte retter som var uskikket eller uønsket av menneskelig eiere. Noen av de mer åpenbare skjelettlidelser og vekst mangler fra feil ernæring vises i noen av de tidligste tegningene og figurer av hundene.

I over 3000 år overlevde hundene en eksistens fra mat venstre til dem av eierne, som hadde tamme dem. Etter hvert som hunden-raising ble mer vanlig, forseggjort formuleringer av naturlige ingredienser ble beregnet for mate hundene. Disse formuleringene ble omhyggelig designet for å kopiere nøyaktig hundens vill kosthold. De var nøye holdt fra generasjon til generasjon. Noen som var iboende balansert har overlevd. Men for det meste, utarbeidelse av hundens kosthold fra kompliserte formler og forseggjort ingredienser har forsvunnet i bytte for en billigere, mer praktisk, og langt bedre balansert kommersielle mat.

Hundeeiere som gir ikke-kommersielle mat for hundene sine krav på grunn av økonomi og bedre ernæring. Selv om det er mulig å gi økonomien og en god kilde til næring fra en diett av ikke-kommersielle mat, avslører en undersøkelse av de fleste fôring programmer raskt at verken økonomien eller bedre ernæring seire. Faktisk, i mange tilfeller gir hundeeieren uvitende sine kjæledyr med en dårligere kvalitet næring til en pris høyere enn han måtte betale for kommersielle mat.


Ernæringsmessige behov For forskjellige hunderaser

Mens første hundene var utvilsomt holdt som ledsagere, tok det sannsynligvis ikke lang tid å realisere arbeider verdien av dette nylig gjort venn. Selv før historie hundene ble innspilt, hjalp disse pets mann for en rekke formål, hovedsakelig for å jakte etter mat. I disse dager, men var jakt ikke en sport, men alvorlig hardt arbeid.
I dag hunden hjelper mann i sin søken etter maten, men natur jobben har tatt på et annet skjema. Hunden hjelper man å jakte, men for en annen grunn. Hva hensikten eller art av jobben, ytelsen arbeid alltid krever tid utgift på energi. Som en konsekvens, er hver brukshund primære kosttilskudd behov økt energi. Når kosttilskudd energi økes, må disse B-kompleks vitaminer, mineraler og vann som er nødvendig for brenner energi også økes.


Bortsett fra denne økt behov for energi og næringsstoffer å brenne den, krever arbeider hundene de fleste næringsstoffer på ingen større grad enn ingen-arbeider hundene. Når arbeider hundene spiser store mengder vedlikeholdet hunden matvarerne å få alle energien de trenger, bruker de ofte noen av næringsstoffer i store mengder. Paradoksalt nok, kunne de også spise så store mengder at fordøyelighet av alle næringsstoffer i kostholdet er negativt påvirket og noen næringsstoffer faktisk fås i utilstrekkelig mengder.


I andre tilfeller kan en arbeider hunden bare fysisk, spise alt mat nødvendig å levere sine energibehov. I slike tilfeller hunden lider av mangel på totalt fordøyelig energi, og mister vekt. Hvis betingelsen er lov til å fortsette, redusere hunden sin virksomhet for å redusere sine kalori krav. Hvis hunden er tvunget til å fortsette å arbeide i samme tempo, vil den miste vekt raskere og laster og til slutt verket til døden.
Flokken hundene er de vanligste arbeider hundene som er lei i USA. Flokken hundene er hundene som tau eller beskytte dyr bruk minst ekstra energi av arbeider hundene. Sjelden forpliktet til expend energi over normal aktivitet for en varigheten tid. Selv sine kortsiktige utgifter av energi er ikke stor. Den eneste gangen flokken hundene benytte store mengder energi er når de er avrunding opp spredt, mistet eller semi villdyr kjører på frifot.

Animalsk fett & karbohydrater For hundene

Animalsk fett: Mens mest animalsk fett inneholder like mange kalorier som vegetabilske oljer, inneholder bare to essensielle fettsyrer i beløp tilstrekkelig til å levere hundens behov. Dette er fett av grisen, ofte kalt smult og hest fat. Talg av okse og fårekjøtt bør aldri brukes som eneste kilde energi for en hunden på grunn av lav innholdet av essensielle fettsyrer. Animalsk fett inneholder ca 126 kalorier i hver tablespoonful.

Korn: en av de viktigste kildene til karbohydrater, både for hunder og man, er kornene. Nyttig karbohydrater i disse korn er hovedsakelig stivelse. Stivelse kan også kjøpes i ren form, og inneholder ca 29 kalorier per spiseskje eller om 464 kalorier per kopp. Andre kilder til karbohydrater energi fra korn kan fås fra tørr og tilberedt frokost frokostblandinger, ris, hominy grits, korn måltid, og i skjemaet valset som mel. Frokostblanding kornprodukter bør aldri være mer enn omtrent 50 prosent av tørr saken av hundens kosthold.

Poteter: Bortsett fra det faktum at poteter har mer vann på dem, er mengden karbohydrater i poteter nesten det samme som kornene. Poteter kan brukes om hverandre med disse korn som er lei tilstanden kokt. Som korn, bør poteter aldri utgjør mer enn 50 prosent av tørr saken av dietten.

Brød: som en kilde til karbohydrater i en diett, hvit eller hele hvete brød er blant de bedre '' naturlige '' mat tilgjengelig for en hunden mater. Det vanligvis er forsterket med vitaminer og mineraler, er for høyst hundene, og er alltid tilgjengelig og rimelig. Noen hundeeiere som mate deres kjæledyr naturlige ingredienser insisterer at brød bør bli ristet før de blir matet til en hund. Mens slik praksis gjør skiver lettere å smuldre og bland med resten av dietten, stivelse i brød har allerede vært utsatt for matlaging og om alle ristingen gjør er å forbedre teksturen i brødet.

Mel spesialprodukter: en karbohydrater kilde ofte oversett av hundeeieren er spesialitet produktet laget av mel nudler, makaroni og spaghetti. Disse har et energiinnhold sammenlignes med andre kornblanding kornprodukter. Og som ris og varme frokostblandinger, de har fordelen av å kunne legges tørr på mat, så blir kokt når vannet er lagt. Dette gir muligheten til å blande en stor mengde tørr mat samtidig, legger vann og matlaging små mengder som det er nødvendig.
Fôring førerhunder og hunder "På farten"

Som jakt-hunder er hunder som er på farten konsekvent bevegelse. Disse hundene komme fra "runde-tips" familien som de ble vanligvis brukt runde opp dyr. I motsetning til jakthunder, men får oppsummering hundene sjelden en sjanse til å hvile hver par timer. De jobber kontinuerlig før de har gjenopprettet alle strays, i den siste maverick, eller kalles av deres eiere. Som en konsekvens brenne oppsummering hundene enorme mengder energi hver dag de arbeider. Mange av dem utfører på øvre grensene av hundens evner og utholdenhet.

Alltid utelate mat og har disse hundene feed selv mer attraktive enn porsjonskontroll. Ved å tillate hunden å etablere sin egen daglige inntaket det vil gjøre en langt bedre jobb med å bestemme hvor mye den trenger, i forhold til hvor vanskelig arbeider det, enn du noensinne kan gjøre.
Hunder som er på vanlige flokk plikt kan matet det er praktisk å gjeter. Som alle arbeider hundene, burde de være matet to ganger daglig, hvis mulig. For flokken hundene mates omtrent halvparten av de daglige behovene til hvert måltid. Oppsummering hundene burde være matet deres frokost minst en time før de begynner, hvis det er mulig, og bør alltid være lov til å hvile en time eller så på slutten av dagen før matet deres kveldsmåltid.

Førerhund

Dette er hundene det fungere som en blind person øyne. Mye av deres utgift på energi avhenger av aktiviteten til sine herrer. Aktive personer har aktiv hundene. I tillegg spille psykologisk stress og spenninger en rolle i kravene for energi i førerhunder. Derfor har selv guide hundene med eiere hvem er rimelig inaktive behov for energi enn hunder av samme alder rase som lever som husdyret.

De fleste førerhunder, som alle andre hunden, må matinntaket justert for å opprettholde deres personlige kroppsvekt. Bekvemmeligheten av maten er nesten like viktig som kvaliteten der førerhunder er bekymret. Forseggjort blanding av ingredienser, eller selv moderat kombinasjoner, blitt umulige oppgaver for personer som ikke ser å lese en skala eller nivå spiseskje. En enkelt-mat diett er mest ønskelig for førerhunder mat i høyere caloric tetthet (1600 til 2000 kalorier per pund) gir minst problemer for beste ytelse.

Fôring førerhunder gjøres best ved hjelp av porsjonskontroll. Det utgjør minst problem for en blind eieren å bare måle ut en fast mengde mat på hver måltid og kaste noe mat gjenværende oppspore. Ved å ha en seende person veie hans hund med jevne mellomrom, kan en blind master gjøre en dom med hensyntil om hans hundemat skal økes eller senkes for det neste intervallet.

Mate en vakthund så Minimal avfall er produsert


Engasjert i militære så vel som sivile yrker, tjene vakthunder på vakt vakt, patrulje plikt, kysten watch, opprørskontroll, butikk og lager sikkerhet og mange andre lignende oppdrag. Uansett formålet av sine oppdrag, alle vakthunder har én ting til felles: deres høy grad av trening.

Hver vakthund er opplært til å opprettholde en toppytelse for hele tiden er på vakt. Vanligvis er dette for lengre perioder. Slik vedvarende ytelse krever store mengder energi. Vakthund trenger også store mengder energi å håndtere ekstreme følelsesmessig stress som oppstår mens hunden er på vakt. Ofte, i perioder med vedvarende ytelse energibehov en vakthund overgår en kvinne under amming.

På grunn av dette betydelig økt forbruk av energi har ikke engang tørre matvarer, med sine 1500-1600 kalorier per pund, en kalori tetthet høy nok til å gi tilfredsstillende alle energi behovene til en vakthund. Fordi de er vanligvis matet bare én gang daglig, må vokte hundene spiser store mengder av disse matvarene å dekke sine energibehov.

Tilstrekkelig angi en vakthund med nok energi må det være matet en diett som er mer konsentrert enn vedlikeholdet dietter. Slik diett må inneholde store mengder energi i en relativt liten mengde mat. Samtidig, må det inneholde alle nødvendige næringsstoffer som er balansert på økt kalori tetthet.

En av de store problemene med sivile vakthunder som patrulje innenfor en bygning eller kjøpesenteret mall hele natten er taburett som de produserer. Ikke bare gjør disse avføring presentere en opprydding problem, men deres odor henger ofte flere ekstra timer etter i fødestolen er borte. De fleste kunder og ansatte liker ikke lukter lukten av hunden avføring under deres donuts og kaffe hver morgen! Noen vakthunder kan la så mange som to eller tre odoriferous avføring på forskjellige steder i bygningen, hver kveld de patruljerer.

For å redusere problemet krakk til barest minimum, skal mat som inneholder store mengder energi, i det minste antallet tørrstoff mulig, fôres. Dette kan oppnås ved økende fordøyelighet av ingrediensene inn mat eller redusere ufordøyelig tørr saken. Når enten er gjort, er meste av maten fordøyd og absorbert skal brukes for energi, mens bare en liten mengde vil fortsatt bli krakk. Hva mer, når fordøyelighet av proteiner og karbohydrater er forbedret, være lukten av små mengder avføring som produseres betydelig mindre.


Hvordan man skal vurdere din Dogs næringen

Evaluere en hunden næringen er en enkel og rett frem prosedyre for å sammenligne bestemte egenskaper en mat med de andre typer mat som er tilgjengelige for å mate din hunden. Uansett hva prosedyren du lære og bruke for å effektivt vurdere bør hundens behov ha nok innebygde fleksibilitet at innovative hund matere kan tilpasse seg til beste tilpasning din egen situasjon og redusere deres feilmarginen.

Når du gjør en evaluering, bør de fire egenskapene til en tilfredsstillende hundemat, omtalt nedenfor, brukes som de minstestandarder som noe mat må oppfylle. Disse fire grunnleggende standarder er:

1) en mat må inneholde nok energi daglig aktivitet.

2) en mat må inneholde tilstrekkelig næringsstoffer, i riktig forhold til hverandre.

3) en mat må inneholde ingredienser som brukes av en hunden.

4) mat bør være akseptabelt i en tilstrekkelig mengde fullt levere varer 1 og varer 2 ovenfor.

Inspisere hundens semi-fuktig mat som emballerer

Du skylder det til deres hunden å grundig inspisere og sjekke hundemat du kjøpe for ham. Hvis du kjøper semi-fuktig hunden mat som kommer pakket inn i cellofan så sørg for å følge de enkle retningslinjene nedenfor.

Cellofan bør være myk og smidig, og det bør ikke være av. Pute-pouched poser bør inneholde en liten mengde luft som ikke slipper under moderat press. En forsiktig inspeksjon bør også gjøres gjennom uåpnet wrapper for noen kjedelig eller furry, grå eller sort flekker; eller noen skinnende eller fuktig, hvitaktig eller gulaktig flekker. Først er mold vekst, andre bakterier.

Myk fuktig mat er ikke utsatt for høy varme og mange arter av både mugg og bakterier være levedyktig i myk fuktig mat. Litt vann er alle enten må begynne de går bort, holdt i sjakk ved hemmere i myk fuktig maten.

Når visuell inspeksjon av wrappers og innpakket overflaten av maten er gjort, rive åpne cellofan. Observere alle lukt ved åpning wrapper. Plukk opp et stykke mat og klem det. Uavhengig, bør det være myk, svampete og øm. Det bør ha en liten smurt følelse, men bør ikke føle fuktig på overflaten.


Related Posts

Hundens Ernæring Og Den "Beste Hund Mat"
4/ 5
Oleh